Kočerin: Proslavljena misa za žrtve ratova

Župa Kočerin kod Širokoga Brijega svake godine, pa tako i ovaj put, na posljednju nedjelju u rujnu slavi svetu misu za poginule i nestale u svim ratovima.

Svetu misu je predslavio fra Svetozar Kraljević, uz koncelebraciju fra Veselka Kvesića, fra Velimira Mandića, fra Ante Vukoje i fra Marija Knezovića.

Liturgijsko pjevanje predvodila je klapa Dobrkovići.

Crkva i njezino predvorje bili su ispunjeni mnoštvom vjernika, navode iz Župe Kočerin.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

  • E baš da je bilo mnoštvo nije. Mislim da je i malo sramotno koliko malo svita dođe na tu misu a skoro iz svake kuće u župi ima stradalih. Misa je bila lipa, ali se župljani župe Kočerin nisu pokazali, nažalost tako je iz godine u godinu.

  • Mislim da bi bilo vrijeme da se Crkva malo okani ratova. Uloga Crkve u ratovima kroz povijest nije baš nešto čim se mogu pohvaliti. Bog, vjera i ratovi baš ne idu skupa.

  • Za Tutić Zrinko,pomozi sam sebi i dragi Bog će ti pomoći ,previše si u kocki alkoholu i opijatu,a buniš se protiv svega normalnog,da na svetoj misi je bilo super i mnoštvo vjernika

  • Aaaaa hhhaaahahahahaaaa. Vidi se da nemate pojma o povjesti. Pod svetim zastavama su poginuli desetci milijuna ljudi. Primjeri su križarski ratovi, ratovi protiv protestanata, … u svim tim ratovima su ubijani ljudi u ime boga i vjere s ja se ne sjećam da je Isus rekao da ubijamo za njega.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.