Knjižnica Ljubuški proglašava “Najčitatelja 2018.”

Svečanost proglašenja “Najčitatelja 2018.” Knjižnice Ljubuški, u kategoriji učenici osnovnih škola s područja općine Ljubuški te u kategoriji odraslih čitatelja, bit će upriličena u ponedjeljak, 14. siječnja, s početkom u 18:30 sati, a najčitatelji će dobiti vrijedne nagrade.

Iz Knjižnice Ljubuški navode kako je cilj projekta promicanje čitanja, nadasve kod učenika osnovnih škola, te razvijanje ljubavi prema knjizi kao izvoru znanja.

Ujedno, kako dodaju, jedan od ciljeva ovog projekta je razvijanje navike korištenja knjižnice i njezinih blagodati tijekom cijeloga života, potičući pri tome kod učenika, a i odraslih, naviku i uživanje u čitanju.

Prema statistici posudbe, knjižničarke će utvrditi identitet članova koji su tijekom 2018. godine posudili najveći broj knjiga. To su ujedno članovi koje su knjižničarke zapazile kao marljive i vrijedne, koji puno čitaju, razgovaraju o knjigama, traže savjet pri izboru naslova, rado dolaze u knjižnicu i na vrijeme vraćaju posuđene knjige, stoji u priopćenju koje prenosi Fena.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.