Knjiga generala Ćosića predstavljena u Širokom Brijegu

Knjiga “Između prošlosti i budućnosti” autora Krešimira Ćosića predstavljena je u petak navečer u Širokom Brijegu.

Predstavljanje u kinu Borak organizirao je Ogranak Matice Hrvatske Široki Brijeg, a u njemu su, uz autora generala Krešimira Ćosića, sudjelovali Dragan Čović i Zdenko Ćosić.

General Ćosić je istaknuo da su znanje i kvaliteta obrazovanja jednog društva mjera njegovih sveukupnih sposobnosti da uspješno gradi svoju nacionalnu sigurnost kroz svoj gospodarski rast i razvoj.

U knjizi se radi i o važnim opisima hrvatsko-američkih razgovora o suradnji i rješavanju ratne i političke krize.

Također, Ćosićeva knjiga obiluje povijesnim dokumentima i slikovnim prizorima. Bavi se i problemima ratnih veterana, njihovim liječenjem od PTSP-a te primjenom umjetne inteligencije u liječenju duševnih bolesti.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

 • Sto blize Njegovom velicanstvu u prvom redu ide vam veci postotak od mita i nasteljenih natjecaja i vise veza za stranacko zaposljavanje. Ovi u zadnjim redovima se samo sramote da su u ovoj ekipi a slabo ista mogu. Nisu u vidokrugu Njegovu velicanstvu, ako budu bas poslusni mozda im se smiluju ovi iz drugog ili treceg reda i zamole Njegovo velicanstvo da im zenu ili djete zaposle (zadnja klupa ima pravo samo na kucnu celjad, nista rodjaci) kad oni vise ne budu imali koga zaposliti.

 • Vidim u klupama udbase, komunjare, ratne profitere i nesto malo pravih ljudi. Branitelja nigdje. Lijepo bome.! Ako zapuca mi cemo opet u rovove a ovi u Makarsku i Zagreb..

  • Ko je vama gore branio? Koliko znam Matica uvijek najavi unaprijed predstavljanje i slobodan je ulaz. Ali lakse je cekati vijest i pravac komentari. Dosadni ste, kukante unutar svoje kuce okanite se portala to je javni prostor

 • Ako je general u pitanju onda tu trebaju da budu branitelji ,a čini mi se da ovi bili u pozadini,dijelili konzerve ..možda griješim,Al sve su prilike da je tako bilo

 • Kako nema branitelja???
  Pa ovo su sve branitelji. I to ne bilo kakvi, nego branitelji fotelja.
  Ovo je vrijeme kad se fotelje brane

 • Jesuli bili domaci generali pukovnici bojovnici vukovar imao jednog a sta ih je u nas ne moze nam ni rusija nista kod takvih mozgonja eno i ribe povadise ne daju im zivit

 • Poturice okanite se pisanja gluposti. Ovo je naš general Ćosić, nas ne zanimaju vaši generali koji su čučali čekajući da vas oslobodimo. Kad smo vas oslobodili počeli ste zauzimati stanove po Mostaru pa ste dobili po guzici. Niste se borili niti za napadnuto Ravno, vaš Izetbegović je rekao da to nije vaš rat. Ravno pod hitno pripojiti Hrvatskoj a i ostalo će ubrzo. Živjeli naši generali, živio naš heroj Dario Kordić mučenik i Praljak časni čovjek.

 • Čini mi se da su ovi generali se samo borili za sebe. Njima tvornice, njima djeca besplatno fakultet, njima velike mirovine, njima sve, a nama sirotinji od šake do lakta. Pogledajte šta sve ovi generali imaju i koje tvornice.

 • Stolac , kod nas se kaže “u inozemstvu”, kod vas u inostranstvu. Pa kad se već javljaš nauči štogod hrvatskog, ti ti je jezik pradjedova koji se okreću u grobu kako ste se poturčili za komad zemlje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.