Klopp se obratio navijačima Liverpoola

Nakon osvojenog naslova prvaka engleske Premier lige, Klopp se obratio navijačima Liverpoola.

Molim vas, slavite, ali na siguran način, privatno, ne riskirajte da ovu užasnu bolest i dalje širimo u našoj zajednici. Kada dođe vrijeme, proslavit ćemo, poručio je navijačima Liverpoola trener Jurgen Klopp osvrnuvši se na masovna okupljanja i slavlje navijača na ulicama koji su uslijedili nakon što su Redsi osigurali naslov prvaka Engleske nakon 30 godina čekanja.

Da su stvari drukčije, ne bih volio ništa više nego da slavimo zajedno i napravimo proslavu, koja bi bila veća od one nakon osvajanja Lige prvaka, ali to jednostavno nije moguće. Napravili smo toliko toga u borbi protiv koronavirusa i sav taj napor ne smije propasti, dodao je Klopp u pismu navijačima.

Ujedno je zahvalio navijačima na podršci tijekom cijele sezone u kojoj je Liverpool skupio 23 boda više od branitelja naslova Manchester Cityja sedam kola prije kraja prvenstva, piše HRT.

Volim vašu strast, pjesme, ne prihvaćanje poraza, posvećenost, razumijevanje igre i vjeru u ono što radimo. Ja sam ljudsko biće i vaša strast je također moja strast, ali trenutno je najvažnije da takvih vrsta okupljanja nema. To dugujemo najugroženijima u našoj zajednici, zdravstvenim radnicima koji su dali toliko te policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu, dodao je njemački stručnjak.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.