Klepić se ispričao medijima zbog davanja izjave samo Novoj TV

Predsjednik nadzornog odbora Aluminija ispričao se medijima na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak nakon sastanka predstavnika uprave, Nadzornog odbora i Nezavisnog sindikata zaposlenika Aluminija s predsjednikom HDZ-a e,BiH Draganom Čovićem i ministricom financija FBiH Jelkom Miličević.

Ispričao bih se za neki dan ako je bio nesporazum. To nije bilo mojom krivicom, ali kako me izvedu da dam izjavu. Ne znam ni kome dajem izjavu ni kako. To bude organizirano od nekog drugog, kazao je Klepić.

Podsjećamo, predsjednik Nadzornog odbora Zdenko Klepić izjavu nakon sastanak predstavnika radnika, Nadzornog odbora, Uprave društva, dioničara i čelnika HDZ-a Dragana Čovića dao je samo novinarima hrvatske Nove TV unatoč činjenici da su brojni bosanskohercegovački mediji pratili sva događanja oko Aluminija. 

Na svom Facebook profilu oglasila se i novinarka Federalne televizije, Anita Zovko, oštro osuđujući potez Sindikata i Nadzornog odbora te Uprave.

Koje nepoštivanje novinara Mostara i Hercegovine. Sram Vas bilo Sindikati i Nadzorni odbore, te Upravo…

Posted by Anita Zovko on Thursday, 11 July 2019

Reagiralo je i Društvo novinara BiH ističući kako svako selektivno davanje izjava “probranim” medijima jedino može izazvati sumnju u ono o čemu se razgovaralo i da se iz nekog razloga skriva istina, a nikako doprinijeti rješavanju ovog velikog problema.

(www.jabuka.tv)

 


3 komentara

  • Taj čovjek je prodao zaštitarsku tvrtku austrijancima,pa kupio doktorat.Danas je veliki hrvat i veliki stručnjak a pojma nema niočemu.Seljačina iz Bugojna.U životu nije pročitao ni “molitvenik” a kamoli stručnu knjigu iz Ekonomije.Svi mi prof. sa Ekonomskog fakulteta to znamo ali mu niko neće to da kaže u lice.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.