Klasnić zabrinuo s izjavom: Nitko mi od obitelji više ne može pomoći – Jabuka.tv

Klasnić zabrinuo s izjavom: Nitko mi od obitelji više ne može pomoći

Iza Ivana Klasnića tri su transplantacije bubrega. Posljednju je imao prošle godine i bubreg zasad dobro funkcionira, no razloga za brigu ima.

Koliko dugo će ovaj bubreg izdržati, to samo zvijezde znaju, rekao je Klasnić pa dodao: Nitko mi od obitelji više ne može pomoći.

Inače, Klasnić je usred sudskog spora protiv liječnika iz bivšeg kluba Werdera zbog nepravilnog tretmana bolesti bubrega.

Prvostupanjska odluka je na strani Klasnića kojem tadašnji liječnik Werdera Götz Dimanski i pripravnik Manju Guha moraju platiti 100.000 eura.

Uz novčanu odštetu, sud je dosudio ovaj dvojac mora snositi i sve troškove Klasnićeva liječenja u prošlosti i u budućnosti. Konačna odluka trebao bi donijeti Viši regionalni sud u Bremenu.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

 • Ivanu sve najbolje,
  Al stavite se u kožu doktora!!
  ok, pogriješili jesu, trebaju snositi posljedice!
  I sada ih usporedit sa ovim našim doktorima koji rade za CRKAVICU, koji također rade pod pritiskom, odnosno svaku pogrešku mogu skupo platiti.
  Razlog zašto odlaze, i zašto trebaju odlazit u inozemstvo,
  Dok oni ulažu u sebe i svoje znanje, a rade za crkavicu, a neki j.bivjetri koji rade za puno veće iznose, a veze sa životom nemaju, nit kakve odgovornosti, nit trebaju ulagat u sebi nit su kad što ulagali, završili srednju školu ili pokupovali fakultete, naštelili im se poslovi po državnim firmama (čitaj eronet, EP, i sl.)
  i onda idu napadi na naše ljude što odlaze vani, dašta će nego ić, i samo idite, neka vam je dragi Bog na pomoći. Sretno omladino! potjerana od t.tini omladinaca!!!
  To je nama naša borba dala!!
  Bog i Hrvati!

  • Slažem se s komentarom i također Ivanu želim sve najbolje, ali i on se ponašao neodgovorno i bezobrazno. Dok mnogi sanjaju da dobiju bubreg ili neki drugi organ i nastave normalan život, Klasnić se nakon prve dvije transplantacije vraćao nogometu i ekstremnim naporima koji jako opterećuju tijelo. Kao da mu nije bilo dovoljno da mu je Bog dao nove šanse i da su mu se roditelji žrtvovali i dali dio svoga tijela za njega, on se ide izlagati riziku i onda se još usudi tražiti javno trećeg donora i žaliti se po medijima kako mu je teško. Njega ne treba žaliti jer je previše puta sam svoj život ugrožavao.

 • Ti ispred nemas pojma, a BRSTIS! Klasnic nije ni sutnuo loptu od prve transplantacije,a kamoli da je igrao u klubu.Ako mu ne mozes “pomoci” lijepim rijecima ne trebas ni da pises gluposti.Kako bi tebi bilo??? TRAURIG!

 • Boze moj pojedinih kimentara, covjek se nejezi na pojedine komentare.Cuj Ivan neodgoviran I bezobrazan, pa otkud tolika zloba I mrznja. Ko je god ovo izjavio stidi se Boga I neka ti Bog oprosti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.