Kina donirala Mostaru zaštitnu opremu protiv koronavirusa vrijednu 15.000 KM – Jabuka.tv

Kina donirala Mostaru zaštitnu opremu protiv koronavirusa vrijednu 15.000 KM

Veleposlanstvo Kine doniralo je Mostaru 18 paketa zaštitne opreme protiv koronavirusa u vrijednosti od 15.000 KM.

Opremu je gradonačelniku Mariju Kordiću i v.d. ravnateljice Doma zdravlja Mostar Kristini Bevandi u utorak ispred Gradske vijećnice uručio kineski veleposlanik u BiH Ji Ping.

Za pobjedu nad Covidom-19 najvažnija je disciplina te poštivanje mjera izolacije i preventivnih mjera, istaknuo je Ji Ping.

Ravnateljica Bevanda istaknula je kako je svaka pomoć u vrijeme pandemije dobrodošla, a posebno zaštitne opreme. Najavila je da bi u Mostaru uskoro moglo početi masovno cijepljenje.

‘Ovaj tjedan je plan završiti cijepljenje ostatak djelatnika zdravstvenih radnika i neki dio korisnika staračkih domova iako smo mi veći dio korisnika uspjeli cijepiti prvom turom. Vrlo brzo očekujemo i masovno cijepljenje, kazala je Bevanda.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Ili corona virusa oprema ili buduceg radioaktivnog zracenja pojedincima… ili droga ko sto je putovala u kontejnerima banana.. Sta bi sa organizovanom kriminalustickom grupim.. pohapsise li ih.. Nista nam ne javljate..

  • A na sta smo spali da vise ni toaletni papir nemamo ako nam netko ne donira. E jesmo nakarada od drzave. Sada su nam vijesti da smo dobili donacije od par tisuca KM. Najjaca je donacija iz Arabije sa onim datuljama. A zasto ne bi ministru Lasicu malo pretresli imovinu. On moze donirati malo toaletnog papira. A mozda on nema kad od igranja kosarke. Jada i drzave. HDZ doveli ste nas do prosjackog stapa.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.