Kilometarske kolone ispred tunela Sveti Ilija

Prava ludnica vladala je tijekom prije podneva na čvorištu autoceste u Zagvozdu i naplatnim kućicama prema tunelu sveti Ilija. Kilometarske kolone automobila koje su se protezale sve od same autoceste do naplatnih kućica.Nastavak kolone bio je od naplatnih kućica u Zagvozdu, pa do naplatnih kućica za tunel. Upravo taj kilometar i pol bio je usko grlo.

Zaista ni brojnim strancima koji satima i danima putuju iz Srednje Europe na more nije jasno da nakon urednog plaćanja autoceste u Zagvozdu moraju nakon kilometar i pol ponovno ulaziti na rampe i plaćati.
Ovoga puta putem automata. Baš tu nastaju problemi, prenosi Slobodna Dalmacija. Mnogi od njih i nisu upoznati s načinom plaćanja, dokle pročitaju i shvate stvori se kolona. Onda trebaju pričekati na povrat novca. Kako je jutros i puhalo mnogima je vjetar odnio novčanice.

Opet gužva i stresovi. Osoblje Hca, ma koliko se trudilo nije uspijevalo pohvatati sve konce na naplatnim kućicama. Potom, ne poštuje se izlaz za ENC plaćanje.

Ovo je tek početak, što nas tek očekuje slijedećih dana, bolje da i ne govorim – izjavio nam je jedan imotski poduzetnik kojemu posao zahtjeva da mora nekoliko puta u tijeku dana proći kroz tunel.
Osim visokih troškova tunelarine, još i višesatno čekanje.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.