Kićo Slabinac nakon 46 godina pozirao sa svojom “divnom crnom ženom”

Kićo Slabinac je prije 46 godina napisao hit Zbog jedne divne crne žene, pjesmu koju znaju sve generacije bivše Jugoslavije. Ljepota pjesme nije izblijedjela ni nakon gotovo pola stoljeća, a nije izblijedjela ni ljepota žene kojoj je pjesma napisana.

Mirjana Antonović tih je godina živjela u Americi, te ju je Kićo upoznao na turneji i odmah se zaljubio u nju. Stihovi pjesme su nastali u avionu na povratku s turneje, a glazbu je napisao dan kasnije u Zagrebu.

Ovih dana, 46 godina nakon fatalnog susreta, Kićo i Mirjana su se družili u Zagrebu. Fatalna crnka na svom je Facebook profilu objavila fotografije druženja s bivšom ljubavi i tako oduševila sve svoje prijatelje na društvenim mrežama.

Mirjana je dobila mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda, i mnogi smatraju da je i pola stoljeća kasnije zaista prelijepa žena, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 

3 komentara

  • Pjesma Zbog jedne divne crne žene je nastala 1971. Godine. Ali ne zaboravimo kićovu pjesmu PLAVUŠA iz 1969. Godine koja je bolja. Usput poslušajte njegove hitove na YouTube: U trenucima intime, Dan koji se pamti, Mihaela, Karolina, Veronika, Violeta, Dok sanjaš itd. A da ne spominje njegovu legendarnu pjesmu Serenada koju je pjevo sa grupom 777 i pobjedio na Splitskom Festivalu 1985. Godine. A da i ne spominjem sa ST festivala pjesme Moj Marjane adio, Cilog su živo tonule mi lađe i legendarna pjesma RICO MOJA ZLATNA RICO .. Poslušajte hercegovci te pjesme i naučite nešto o hr pop rock glazbi a ne kao vi slušati srpski tubrbo folk i glumit hrvatine.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.