Khaby Lame postao je najpraćenija osoba na TikToku

TikToker Khaby Lame iz Senegala službeno je postao najpraćenija TikTok zvijezda na svijetu.

Pretekao je popularnu Charli D’Amelio, koja je na prvom mjestu bila još od 2020. godine. Khaby sada ima 144.7 milijuna pratitelja, što nije loše za nekoga čiji je račun aktivan tek nešto više od godinu dana.

Khaby je do ožujka 2020. bio tvornički radnik u talijanskom industrijskom gradu Chivassu. Tijekom korone izgubio je posao te se bez ikakvih prihoda vratio u roditeljski dom. Njegova obitelj se u Italiju doselila iz Senegala, a život im nije bio nimalo lagan.

Otac ga je nagovarao da počne tražiti drugi posao, no Khaby se tada okušao u nečem sasvim drugom. Počeo je kreirati sadržaj za aplikaciju TikTok.

Khaby Lame u svojim videima ne kaže ni riječ

U njegovom slučaju neverbalna komunikacija preuzima glavnu ulogu naspram verbalne. Lame je prepoznatljiv po tome što nikada ne izgovara ni riječi u svojim videima već njegova mimika govori puno više.

Smiješni izrazi lica, jednostavnost i reakcije na čudne i beskorisne trikove drugih korisnika TikToka, ono su što ga je dovelo na tron ove popularne aplikacije.

Podsjetimo, dugoočekivana dodjela About You Awards službeno je održana po četvrti put i to na svjetskoj modnoj sceni u Milanu. Na sami event stiglo je preko 1.500 influencera iz cijeloga svijeta, među kojima je bio i Khaby Lame.

Upravo je on odnio nagradu za kategoriju Idol Of The Year.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.