Kasandra: Zbog opake bolesti nisam mogla hodati – Jabuka.tv

Kasandra: Zbog opake bolesti nisam mogla hodati

Davorka Ručević (48), u javnosti poznatija kao Kasandra, nakon dugogodišnjeg života u medijskoj zavjetrini dala je intervju u kojem je progovorila i svom životu daleko od svjetala pozornice kao i brojnim špekulacijama koje su kolale nakon prekida glazbene karijere.

Živa sam, zdrava sam, it’s OK, izjavila je za 24 sata i svojim dubokim i zavodljivim glasom, koji ju je lansirao na tron nekadašnje CRO dance scene, otkrila da živi s majkom na zagrebačkom Bukovcu.

Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima, govori Kasandra.

Riječ je o bolesti koja se, objašnjavaju liječnici, javlja od rane mladosti i može poremetiti menstrualni ciklus. Ako se ne liječi, može dovesti i do neplodnosti. Najčešće je imaju žene koje nisu rađale, a ciste se uklanjaju hormonalnom terapijom ili laparoskopskim zahvatom.

Donedavno je radila za jednu tvrtku od kuće, no nije htjela otkriti što točno.

Nisam morala plaćati režije, a i mama je uskakala. Stavila sam nešto sa strane, ništa puno. I sad imam nešto na banci. Zapravo, uživam u plodovima svoga rada, kaže Kasandra.

I dalje sam vitka i visoka, jedino sam izvadila one silikone iz usana kod dr. Džepine. Nisam više onako napuhnuta, izjavila je.

U kontaktu je s tek nekolicinom bivših kolega s estrade. Povremeno se, kaže, s njima dopisuje.

Bih li se vratila na scenu? Mene glazba vuče, imam glazbenu školu. No sad su važnije neke druge stvari, rekla je Kasandra.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.