Karleuša djevojci (17) dala savjet: “Povećaj si usnice”

U srpskom natjecateljskom showu “Zvezde grande” Jelena Karleuša (40), članica žirija, dala je neobičan savjet mladoj kandidatkinji Sanji (17).

Ja imam samo jednu želju, a to je da ti ‘napraviš’ usta. Kylie Jenner je sa 16 godina povećala usta, rekla je Jelena, a kolega Saša Popović (64) joj je dobacio kako to nije u redu i da je mlada.

Ti trebaš biti neutralan i voditi ovaj cirkus, brojiti dukate, a životinje pustiti da zabavljaju masu. Predrasude su jake. Ovdje je OK da tučeš ženu, a ona koja napuni usta naziva se pogrdnim imenima. U arapskim zemljama djevojke dobivaju od roditelja na poklon operacije, odgovorila mu je Jelena.

Sanja, da li ćeš dozvoliti ako prođeš u sljedeći krug da ideš napumpati usta?, pitao je Saša kandidatkinju.

On je podržavao da djevojke od 19 godina idu i pjevaju po svadbama, ti razmišljaj kao Kylie Jenner koja je napravila imperiju, prekinula ga je Karleuša.

Ovo nije prvi put da pjevačica iznenadi komentarima, piše portal 24sata.hr. Podsjetimo, nedavno je kritizirala modnu kombinaciju kandidatkinje Mire Medan.

Ženama se dozvoljava toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sama sebi dala autogol jer si skretala pažnju u pogrešnom smjeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus, rekla joj je Karleuša, ali nije stala na tome. Pitala ju je odakle dolazi, a kad joj je Mira odgovorila da je porijeklom iz Trebinja, malog mjesta u BiH, pjevačica ju je, kako prenose srpski mediji, i dalje nastavila ‘provocirati’.

Nalazi li se Trebinje na planini, imate li struju pa da možeš pogledati društvene mreže?, pitala ju je Karleuša.

Nemojte, molim vas, ne bih voljela voditi ovakav razgovor s vama. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu… Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom, odgovorila joj je tada isprovocirana kandidatkinja i zatražila da ode s pozornice.

Karleuša uvrijedila cijelo Trebinje, isprozivala kandidatkinju, a onda se javio njezin muž

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.