Kardinal Puljić uputio božićnu čestitku papi Franji – Jabuka.tv

Kardinal Puljić uputio božićnu čestitku papi Franji

Vrhbosanski nadbiskup metropolita i predsjednik BK-a BiH Vinko kard. Puljić uputio je, 20. prosinca, božićnu čestitku papi Franji.

U njoj je najprije zahvalio Svetom Ocu na ohrabrujućim porukama tijekom pandemije koje podržavaju nadu vjernika te mu čestitao obljetnicu svećeničkog ređenja i rođendan kojega je proslavio prije nekoliko dana, prenosi Nedjelja.ba.

Istaknuo je da je svjestan kako će ovih dana Papa primiti brojne čestitke te da njima želi pridružiti i onu iz “trpeće Crkve” u Bosni i Hercegovini.

Stoga Vam u ime biskupa, svećenika, redovnika i redovnica svih redova i njihovih kandidata, a iznad svega u ime naših vjernika šaljem najiskrenije želje za Sveti Božić. Neka Vam Dijete Isus bude utjeha, izvor snage, prosvjetljenja, kao i radost vjere u svim danima.

U novoj 2021., neka Vam Božji blagoslov udijeli zdravlje i neka Vas podržava u mudrom upravljanju “Petrovom lađom” po zagovoru Sv. Josipa, čiju ste godinu proglasili, poručio je između ostaloga kardinal Vinko uz obećane molitve za Svetoga Oca.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.