Karate klub Široki vratio se iz Ploča s 34 medalje

U subotu je u Pločama održano 1. kolo Dalmatinske karate lige koje je okupilo 410 natjecatelja iz 21 kluba.

Karate klub “Široki” osvojio je 34 medalje i to 9 zlatnih, 12 srebrnih i 13 brončanih.

Klub iz Širokog Brijega zauzeo je tako drugo mjesto u ukupnom poretku, a najbolji pokazatelj toga je to što su djeca sudjelovala u 21 finalu.

Zlato su osvojili Karlo Bilać, Mihael Bošnjak, Marta Brkić, Domagoj Čović, Ana Draškić, Marko Lovrić, Patrick Pavlović, Matej Sesar i Mia Sesar.

Srebro su osvojili Jelena Bokšić, Gabrijel Bošnjak, Karla Galić, Petra Knezović, Vladimir Naletilić, Ante Šaravanja, Josip Sesar, Tea Skočilić, Ivan Vidović, Luka Vidović, Mia Zovko i Ante Zovko.

Broncom su se okitili Marko Brkić, Jelena Ćavar, Josip Ćužić, Anđela Galić, Karla Galić, Patrik Galić, Marija Ivanković, Antonija Knezović, Marta Knezović, Barbara Kolobarić, Iva Kožul, Stjepan Lončar i Tea Sopta.

Čestitke našoj ekipi koja je danas bila na vrhunskom nivou, poručili su iz Karate kluba “Široki”.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Kao roditelj preoduševljen radom KK ŠIROKI, djeca se uče poštovanju, disciplini, radu i napredovanju korak po korak, kolegijalnost i jedinstvo među djecom unutar Kluba, molitva u autobusu tijekom puta, šahovnica na prsima i ime ŠIROKI se nosi s ponosom diljem Lijepe naše i BiH. Čestitke trenerima i djeci.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.