Karamarko stupio u drugi brak s Anom Šarić, a vjenčao ih poznati karizmatik

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i uspješna poduzetnica Ana Šarić vjenčali su se protekle nedjelje u crkvi Svetog Križa u zagrebačkom Sigetu.

Obred vjenčanja vodio je poznati hrvatski karizmatik fra Smiljan Kožul, voditelj Pokreta krunica za obraćenje i mir, a Karamarko i Šarić vjenčane zavjete izrekli su u uskom krugu prijatelja i obitelji. Nakon obreda koji se održao u večernjim satima, uzvanici su sretan događaj proslavili u poznatom zagrebačkom restoranu.

Da mu je dugogodišnja djevojka Ana Šarić postala supruga, potvrdio je i sam Karamarko u intervjuu za Novu TV dok je odgovarao na pitanje o slučaju Mercedes.

“Ta kartica nije vlasništvo niti tvrtke, moje, već suprugine, ako ćemo preciznije. Oprostite, nije vlasništvo ni njezine tvrtke, već je iznajmljeno. To je kao da iznajmite dvoranu u kojoj igrate mali nogomet pa kažete da to treba staviti u imovinsku karticu.” rekao je Tomislav Karamarko.

“Vi ste sad meni rekli da ste se oženili?” upitao ga je novinar, na što je Karamarko kimnuo glavom.

“Da, u međuvremenu, da. Pa u nedjelju, da” odgovorio je.

U župi Uznesenja Svetog Križa jučer nitko nije želio komentirati vjenčanje Karamarka i njegove dugogodišnje djevojke, a da ih je vjenčao karizmatik Smiljan Kožul, potvrdio nam je djelatnik župe i član Pokreta krunice za obraćenje i mir.

“Pater Smiljan ih je vjenčao u nedjelju. Ne bih znao reći kada, ali sigurno nije bilo tijekom redovnih nedjeljnih misa” rekao je djelatnik župe.

Stupanjem u brak, Tomislav Karamarko u svojoj imovinskoj kartici morat će ispuniti i podatke o godišnjim primanjima Ane Šarić iz samostalne i nesamostalne djelatnosti, nabrojati koje sve nekretnine i pokretnine ima, navesti njezinu moguću ušteđevinu, ali i kreditnu zaduženost. Morat će nabrojati i poslovne udjele u tvrtkama koje ima Ana Šarić.

U samu imovinsku karticu vjerojatno neće ući skupi Mercedes koji je nedavno vozio Karamarko, jer je taj automobil u najmu tvrtke Drimia koja u u vlasništvu Ane Šarić.

– Drimia ima ugovor s najmodavcem vozila i cijena je tržišna. Također, obračunava se porez i prirez. Kad moj partner koristi ovo vozilo, tada ga na korištenje uzima od mene, ne od moje tvrtke, koja nema baš nikakve veze s posudbom automobila Tomislavu koji automobil koristi bez ikakve naknade – objasnila je nedavno Šarić.

Poduzetnica Ana Šarić dugi niz godina bavi se marketingom i komunikacijama, a deset godina radila je u EPH, do 2011. Pune četiri godine je vlasnica tvrtke Drimia, marketinške agencije koju je osnovala s prijateljicom Anjom Lutilsky i koja je prema portalu Poslovna Hrvatska lani ostvarila prihode od 2,68 milijuna kuna, što je porast od 36.000 kuna u odnosu na 2013. godinu.

Tu poslovnu godinu završila je s gubitkom od oko pola milijuna kuna, dok je lani minus bio mnogo manji i iznosio je 144.000 kuna. Sama Šarić gubitak iz 2013. godine objasnila je investicijskim ciklusom koji je pokrenula njezina tvrtka i ulaganjem u otvaranje njezine druge tvrtke.

Druga tvrtka u suvlasništvu Ane Šarić je Love Opium koja se bavi frizerskim poslovima, a Šarić ju je osnovala s kolegicom Teom Matičević. Obje tvrtke imaju adresu u Novoj vesi.

Prema istom portalu, Šarić ima i udio u tvrtki Druga strana, koja je izdavač kulturnog dvotjednika Zarez.

Ovo je drugi brak šefa najveće oporbene stranke.
Zajedno u javnosti

Bio je u braku s Enisom Muftić Karamarko, djelatnicom Ministarstva europskih i vanskih poslova i iz njega Tomislav Karamarko ima kćer i sina. Tom braku službeno je došao kraj 2011., što je Karamarko službeno objavio godinu dana kasnije.

O vezi Karamarka i Šarić mediji su nagađali u to vrijeme, a njih dvoje su se u javnosti prvi put pojavili u kolovozu 2013. godine u Puli na otvorenju manifestacije “Čarolija Izraela, ljeto u Istri”.

Nakon toga vrlo ih se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti, a iznimka je bila promocija knjige Iris Taribuk u Gavelli kada je novopečeni par došao s Karamarkovom kćeri Lanom. Zajedno su bili i na inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

(www.jutarnji.hr)8 komentara

  • Licemjerno je to malo i od CrnogMarka a i od crkve, zar ne? Ljudi koji su u prvi brak stupili onako blesavo i neodgovorno i razveli se za dva tjedna se ne mogu vjenčati drugi put u crkvi, a ovaj bilmez je GODINAMA živio sa ženom u ipak nekakvoj bračnoj zajednici, napravio joj djecu, i sad odjednom naišla mlađa koka i on bi nju ženio. Onu staru ko jebe. I ovi iz crkve vele, “nema problema, Tomislave, samo ti dođi kod nas, sve ćemo mi sredit…” A obični narod ne smije nedeljom u trafiku otić….

  • strašno , on uvijek priča o obitelji , njemu je sve oprošteno ,pa i CRKVA ga voli , koliko se on puta može vjenčati u crkvi , zašto fratri i tamo gdje je žena trpila udarce , fratar joj kaže “trpi” , što je KARAMARKO trpio , čast BOGU ali fratri su ulizice ,bili i ostali.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.