Karačić: Želio sam na djelu vidjeti sve igrače

Novi trener Širokog Brijega Branko Karačić u srijedu je debitirao visokom pobjedom od 6:1 nad Čapljinom, a 56-godišnji hrvatski stručnjak dao je priliku svim igračima osim vrataru Bilobrku te stoperu Slavku Braliću koji se oporavlja od operacije ramena.

”Uvijek je lijepo pobijediti, no to je u susretu protiv Čapljine bilo u drugom planu. Želio sam na djelu vidjeti sve igrače, posebno mlade i nove koje ne poznajem. Bez obzira što je u prvom poluvremenu postignut samo jedan pogodak nisam nezadovoljan pristupom, organizacijom igre i ozbiljnošću. U drugom poluvremenu ušli su novi igrači i bili također rastrčani, još življi. U tom susretu smo provjerili sve igrače”, izjavio je Karačić za Sportske novosti.

”Plavo-bijele” u nedjelju na Pecari očekuje posljednja provjera pred početak nove sezone Premijer lige BiH. U 19.00 sati odmjerit će snage s premijerligašom Mladosti DK, a Karačić je najavio da će veći dio te utakmice igrati igrači koji bi trebali krenuti u prvenstvo.

”Protiv Mladosti će biti manje promjena. Veći dio utakmice igrat će igrači koji bi trebali krenuti u prvenstvo. Koji će to biti, ovisit će o njima samima, koliko pokažu na treningu”, zaključio je u razgovoru za Sportske novosti novi trener Širokog Brijega Branko Karačić.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: