Karačić za Jabuka.tv: Ponuda iz Poljske bila je ona koja se ne propušta, vrlo sam optimističan i motiviran

Dojučerašnji igrač Širokoga Ivan Karačić (24) od sljedeće sezone nosit će dres poljskog prvoligaša MKS Dąbrowa Górnicza (Dombrova Gornjiča).

Riječ je o klubu koji je proteklu sezonu završio na pretposljednjem mjestu, a mladom košarkašu iz Širokoga Brijega je ovo prvi inozemni angažman.

Nakon isteka šestogodišnjeg ugovora sa Širokom uslijedile su razne ponude. Međutim, ponuda poljskog prvoligaša Dombrova Gornjiča bila je ona koja se ne propušta. Dogovorene su sve pojedinosti te se uskoro pridružujem novim suigračima. Vrlo sam optimističan i motiviran, izjavio je Ivan Karačić za portal Jabuka.tv. koji je s poljskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Ističe da je ponosan na ono što je zajedno sa svojim, sada već bivšim, suigračima ostvario.

Bila mi je čast što sam tolike godine nastupao za najtrofejniji klub u BiH. Usponi i padovi, svih ovih godina, bili su motivacija da budemo još bolji. Mlada smo ekipa koja je postigla, rekao bih, više nego što je itko očekivao. Ponosan sam na ono što smo postali. Momcima želim još uspješnih sezona, a moje je vrijeme da krenem dalje, kazao je 203 centimetra visoki krilni centar uputivši zahvalu klubu i trenerima.

Zahvaljujem se klubu i trenerima. Hvala im što su uvijek vjerovali u mene i motivirali me, posebice fizioterapeutu Tomislavu Sesaru koji mi je pružao veliku potporu, zaključio je Ivan Karačić u izjavi za portal Jabuka.tv.

Ivan Karačić nastavlja karijeru u Poljskoj

(www.jabuka.tv)

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.