Karačić: Uskoro će nam se priključiti još neki igrači – Jabuka.tv

Karačić: Uskoro će nam se priključiti još neki igrači

Toni Karačić
Trener NK Široki Brijeg, Toni Karačić, osvrnuo se na prvi tjedan priprema.

Iza nas je prvi tjedan priprema. S obzirom na to da u Širokom Brijegu imamo svu potrebnu infrastrukturu, a poslužilo nas je i vrijeme, odradili smo sve planirano za prvi tjedan priprema.

Nakon subotnjeg treninga na Pecari, igrači su dobili slobodno do ponedjeljka kada nastavljamo prema definiranom programu.

U prvom tjednu priprema doveli smo tri nova igrača, potpisali su Mijo Šabić, Petar Raguž i Josip Maganjić, a uskoro će nam se priključiti i još neki igrači. Želim da se što prije kompletiramo kako bi imali dovoljno vremena dobro se upoznati i pripremiti za nastavak prvenstva, kazao je Karačić.

Novo pojačanje: Široki dovodi igrača Lokomotive

Na Pecaru stiže napadač koji je nastupao za poljsku reprezentaciju

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Trebat će to uigrati.Nedostajat će jedino Marić a ovi drugi bolje što su otišli.Cipetić je bio koristan ali su korisniji novci što je klub dobio.Mislim i uvjeren sam da se on neće nametnuti u Hrvatskoj ligi.

      • Da ti meni nepismenu kažeš da sam u pravu.Ja sam uvik u pravu.Nije Hrvatska liga jača ta 2 koplja što pišeš nego ih 100.Neznam šta znači koplje i kakva je usporedba.Najmanje 20 puta je Hrvatska liga jača.Opet sam malo rekao.Njihov zadnji na tabeli će bez ikakvi problema pobjediti Sarajevo.Po tome onda usporedi kvalitet.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.