Karačić: Raduje me pristup igrača, vidio sam i dobrih i loših strana – Jabuka.tv

Karačić: Raduje me pristup igrača, vidio sam i dobrih i loših strana

Toni Karačić
Nakon visoke pobjede u prvoj pripremnoj utakmici protiv NK Ljubuški (6:1), odigrane u Trening kampu “Musa-Karačić”, trener NK Široki Brijeg Toni Karačić imao je dosta razloga za zadovoljstvo.

U ovoj utakmici debitiralo je i pet novih igrača koji su ove zime stigli na Pecaru, a u drugom poluvremenu zaigrali su dvojica igrača koji se nalaze na probnom radu (Čepo i Herceg). Bez minutaže su na ovoj utakmici ostali jedino Stjepan Radeljić, Bože Vukoja i Ivan Grgić.

Trener Širokobriježana ističe kako su on i njegova momčad nestrpljivo čekali početak pripremnih utakmica.

Upravo kroz pripremne utakmice, objektivno rečeno, možemo steći najbolji uvid u svoj rad, kvalitetu igračkog kadra i, ono najvažnije, otkriti nedostatke na kojima trebamo poraditi. Ostvarili smo laganu i uvjerljivu pobjedu (6:1) nad federalnim drugoligašem, momčadi Ljubuškog koja se došla nadigravati i otvoreno igrati i njima je ova utakmica poslužila kao prava provjera za nastavak sezone. Iako su doživjeli visoki rezultatski poraz, pokazali su određenu kvalitetu, dobro su stajali na terenu i, razvojno gledajući, sigurno imaju potencijal za stepenicu više. Uz iskrenu zahvalu na dolasku, želim im uspjeh u nastavku sezone i plasman u viši rang, osvrnuo se Karačić na subotnjeg protivnika.

Osvrnuo se i na ono što je pokazala njegova momčad.

Kada je riječ o mojoj momčadi, novi igrači su se prezentirali u ovoj utakmici. Vidio sam i dobrih i loših strana. No, imamo dovoljno vremena za uigravanje. Iako se radilo o pripremnoj utakmici, danas nikome nije lako dati šest golova i zato me raduju pristup i želja mojih igrača. Danas imamo slobodan dan, a onda nastavljamo s udarnim ciklusom priprema, zaključio je Karačić u izjavi za službenu klupsku stranicu.

Širokobriježane nova provjera čeka iduću subotu, kada će u klupski kamp stići vodeća momčad 1. lige FBiH HŠK Posušje. Točna satnica bit će naknadno određena.

Široki uvjerljiv u prvoj pripremnoj utakmici, Ljubušaci se vratili sa šest golova u mreži

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.