Karačić: Igrači ne smiju napuštati grad i moraju samostalno trenirati – Jabuka.tv

Karačić: Igrači ne smiju napuštati grad i moraju samostalno trenirati

NK Široki obustavlja sve aktivnosti igrača do daljnjega zbog novonastale situacije s epidemijom koronavirusa.

Svi nogometaši NK Širokog Brijega nalaze se u Širokom Brijegu te su dobili posebne upute kako ne bi u potpunosti zapostavili svoju formu jer zajedničkih treninga i utakmica neće biti zadugo.

To je u izjavi za Večernji list BiH potvrdio i trener Toni Karačić.

Pratimo smjernice UEFA-e i Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ali i upute kriznih stožera. Želimo biti potpuno odgovorni prema sebi i društvu te ponašati se u skladu s njihovim preporukama. Izgleda kako će ovo stanje još dugo trajati. Dakle, nema igranja utakmica ni zajedničkih treninga, takva je zapovijed.

S druge strane, ne želimo da se nogometaši zapuste.

Dat ćemo im smjernice da održavaju svoju fizičku spremu i rade individualno. Svi su igrači u obvezi ne napuštati grad i svi se pridržavaju te odluke. Kad bi se netko na to oglušio bio bi kažnjen, osobito kad bi otišao negdje izvan Bosne i Hercegovine i prekršio izolaciju, istaknuo je Karačić.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Ma ja najvaznije da konji ne izgube misice a ‘ko jebe sto ce narod pomrit, ajmo svi suzu za njih, fala ti Boze bar ih necu vidjat vise kako se sepure po ulici na Pecari fuj sad nek se zatope i umiju da valja

  • Kad vidim ovog trenera upitam se da li klub, NS BiH i ostale institucije imaju ikakve psihološke vještake, psihijatre koji prate rad trenera…pošto pojedinci u klubovima maltretiraju djecu na trenizima psihički, iz širokog znam za Kokića, pa u nekim godinama i ovaj trener iz gornjeg teksta, nedopustivo je da takvi ljudi budu treneri prvih momčadi u javnosti se prikazuju kao neki profesjonalci, sveznalice, a u svojoj biti su lešinari kod kojih i za djecu treba platit da igraju među prvih 11-15igrača, sramota za klub

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.