Karačić i Cipetić uoči Zrinjskog: U Mostaru se želimo predstaviti u najboljem izdanju | Jabuka.tv

Karačić i Cipetić uoči Zrinjskog: U Mostaru se želimo predstaviti u najboljem izdanju

Uoči velikog hercegovačkog derbija između Zrinjskog i Širokog Brijega, koji je ujedno i zaostala utakmica 8. kola m:tel Premijer lige BiH, u press salonu stadiona Pecara održana je konferencija za medije.

Novinarima su se obratili trener NK Široki Brijeg Toni Karačić te desni bočni igrač Branimir Cipetić koji se uspješno oporavio od koronavirusa.

Priprema za novi hercegovački derbi u Mostaru uvelike se razlikuje od one prošlogodišnje kada smo bili u lošijoj poziciji, a ipak slavili pobjedu. Tada smo imali veliki bodovni zaostatak za vrhom i bili smo primorani napasti od prve minute, jer nas je samo pobjeda vraćala u život. No, ova će utakmica svakako biti drukčija. Sada smo u boljoj poziciji, nalazimo se ispred svoga suparnika i optimistično dočekujemo novi derbi, kazao je trener Karačić u uvodu najave utakmice u Mostaru.

Nova tri boda ostvarena u dvoboju protiv Olimpika, kako dodaje, dodatno su podignula ozračje u momčadi s Pecare i potpuno rasterećeni putuju u Mostar.

Hercegovački derbi dočekujemo rasterećeni, ali i svjesni svoje kvalitete. U dobroj smo poziciji i sigurno se nećemo braniti. Naprotiv, dolazimo polučiti pozitivan rezultat, odnosno napasti sva tri boda, dodao je Karačić.

Toni Karačić optimističan uoči hercegovačkog derbija

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i desni bočni igrač NK Široki Brijeg Branimir Cipetić prebolio je koronavirus i konkurira za sutrašnju utakmicu.

Koronavirus i samoizolacija sigurno ostave traga na igraču. Ali, profesionalci smo, radili smo i u kućnoj atmosferi i spremali se za ovu utakmicu. Hercegovački derbi je uvijek više od utakmice, tada smo svi posebno nabrijani i željni istrčati na teren u toj utakmici. Za ove utakmice svi živimo. U Mostaru ćemo dati svoj maksimum i ciljati na pobjedu, poručio je Cipetić.

Obojica govornika na konferenciji za medije najavila su borbu za sva tri boda, a svoj optimizam, posebno trener Toni Karačić, temelje na dobroj atmosferi u momčadi i činjenici kako će konačno svi biti na okupu.

Poštujem momčad i stožer HŠK Zrinjski Mostar, imaju kvalitetu, ali mislim kako nisu bolji od nas. Vrlo dobro sam upoznat s mogućnostima svakog svog igrača i mogu reći kako na svakoj poziciji imam barem dvojicu kvalitetnih igrača koji u svakom trenutku mogu odgovoriti na zahtjeve stručnog stožera, optimistično ističe Karačić.

Branimir Cipetić se nadovezao na svoga trenera i poručio kako u derbijima nema potrebe isticati favorita nego igrati svoju igru od koje u konačnici i ovisi sami ishod.

Branimir Cipetić ponovno konkurira za momčad s Pecare nakon oporavka od koronavirusa

Ne želim nikome davati ulogu favorita. Rekao bih kako je situacija 50% – 50%. Zrinjski je jako kvalitetna momčad, posebice prema naprijed, ali i mi imamo svoje adute. Ipak, nema straha, želimo se predstaviti u najboljem izdanju, poručio je Cipetić.

Zaostala utakmica 8. Kola m:tel Premijer lige BiH, veliki hercegovački derbi između HŠK Zrinjski Mostar i NK Široki Brijeg igra se u srijedu, 4. studenoga na stadionu Pod Bijelim Brijegom u 16 sati uz izravan televizijski prijenos na Arena Sport TV.

Glavni sudac ove utakmice bit će Luka Bilbija iz Prijedora.

Žižović: Drago mi je da su se svi igrači Širokog oporavili, očekujem pravi derbi

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj: