Kapetan Lazija pismom se oprostio od reprezentacije BiH

Senad Lulić, kapetan Lazija, više neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Iznenađujuću vijest, iznenađujuću budući da je riječ o 31-godišnjaku koji je bio standardan u reprezentaciji, objavio je putem pisma navijačima.

U dresu reprezentacije BiH, za koju je debitirao prije deset godina, odigrao je 57 utakmica i postigao četiri pogotka.

Oprostio se u trenutku dok Savez odlučuje o novom izborniku između Roberta Prosinečkog i Amara Osima, prenosi Pogled.ba.

Životne odluke se nikad ne donose preko noći, pogotovo kada je u pitanju ljubav, kao što je moja ljubav prema Bosni i Hercegovini i dresu zemlje koju volim.
 
Međutim, vrijeme je za zbogom.
 
Nakon dana i dana razmišljanja i razgovora s obitelji i svojim najbližim, odlučio sam da je za mene reprezentativna karijera završena. Teška srca ovo govorim, jer sam uložio svoje vrijeme, zdravlje i ogromnu količinu ljubavi boreći se za grb svoje zemlje.
 
Nekad je išlo loše, nekad dobro, a kruna moje karijere, kao i svih nas, je odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
 
Ostaje razočaranje što nismo ponovili taj uspjeh, ali smo se negdje putem izgubili i sada je vrijeme za mlade snage koje dolaze i koje bi trebale učiti na našim greškama.
 
Neke su stvari mogle bolje, neke su urađene savršeno i jedino za čime nikada ne žalim jest to što sam uvijek davao sve od sebe na terenu. Nekad je to nekome izgledalo možda premalo, ali svi mi znamo koliko smo preživjeli stresa, zajedno s našim obiteljima.
 
Hvala svim izbornicima, Savezu, navijačima, koji su nas pratili po cijelom svijetu i koji će mi najviše nedostajati, medijima, suigračima, sakupljačima lopti, ma svima, koji su na neki način bili dio mog života, ali vrijeme je za rastanak od reprezentativnog dresa, s tim što ću biti najvjerniji navijač BiH u budućnosti.
 
Pošto se nekad krivo protumače neke rečenice i stvari, zamolio bih medije da prihvate moju odluku, koja je donesena nakon dugo razmišljanja i na koju nikad nisu utjecale stvari koje su se desile ili se nisu desile.
 
Sa svima sam oduvijek imao dobar odnos, kako u Savezu, tako i u svlačionici, ali i izvan nje i ova moja odluka je donesena isključivo jer sam osjetio da je vrijeme za nove snage i novu krv.
 
Hvala Vam svima što ste mi davali podršku i bili uz mene sve ove godine.
 
 Vaš Senad Lulić

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.