Kanye West: Volim Hitlera i naciste

Reper Kanye West dao je novi kontroverzan intervju, možda i najgori dosad, u kojem je nahvalio Adolfa Hitlera.

Svako ljudsko biće ima neku vrlinu, a pogotovo Hitler. Hitler je isto rođeni kršćanin. Ja vidim i neke dobre stvari kod Hitlera.

Volim sve ljude. Židovi mi neće govoriti da ih moram voljeti i da moram voljeti to što rade s ugovorima i ono što forsiraju s pornografijom, rekao je Kanye u intervjuu s teoretičarom zavjere Alexom Jonesom.

Kada je Jones rekao da ne voli naciste, Kanye je dobacio: Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista svo vrijeme.

Kroz emisiju Kanye je nekoliko puta prozivao Židove i veličao Hitlera. Ti imaš malo fetiš na Hitlera, pitao ga je Jones u jednom trenutku, kojem je bilo dosta neugodno zbog Westovih antisemitističkih izjava. Nisam baš za to što govoriš o Židovima, nadovezao se Jones.

Jones je pokušao uzvratiti Kanyeu na izjave o Hitleru i nacistima, ali ovaj se nije dao. Ne volim riječ ‘zli’ uz riječ nacisti. Ja volim Židove, ali volim i naciste, rekao je West.

Podsjećamo, Kanye West je zbog ranijih antisemitskih izjava na Twitteru izgubio unosne poslove s raznim modnim brendovima i ostvario je masovne financijske gubitke u kratkom roku.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Je li možda bilo nešto prije dolaska Hitlera, upita li se netko. Zašto je nastao i zašto je onoliko Njemaca ga pratilo. Nedavno u nekoj Tv emisiji pitaju u Poljskoj mještane logora za Židove, kakvi su bili prije ti Židovi, kažu Židovi su držali sve tvornice a nas gonjali ko robove, ko stoku. Zašo je nastala bježanija Srba iz Hrvatske, pa tato pto su od 1940 do 1995 terorizirali Hrvate

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.