Kalinića naljutio novinar: Što sam ja rekao na zadnjoj presici?

Na Poljudu je u utorak službeno predstavljen Gennaro Gattuso kao novi trener splitskog Hajduka, a na pressici se obratio i sportski direktor Nikola Kalinić.

Odmah na početku pressice je nakratko zaiskrilo između Nikole Kalinića i jednog od novinara.

Sportskog direktora Hajduka naljutilo je pitanje o tome hoće li Gattuso imati tri mjeseca da nauči hrvatski, jer je tako, tvrdio je novinar, Kalinić najavio na svojoj prvoj presici u novoj ulozi.

Kalinića je to pitanje naljutilo pa je prekinuo novinara.

Jesi li ti pogledao moju presicu? Što sam ja rekao na zadnjoj konferenciji? Ja sam rekao da ako trener bude Hrvat, neće pričati engleski, rekao je Kalinić o svojoj izjavi.

Podsjetimo, Kalinića su na spomenutoj presici po dolasku na funkciju sportskog direktora novinari pitali hoće li novi trener Hajduka biti stranac. Ovako je odgovorio:

Ima i stranih kandidata, a ima i domaćih. Ako bude naš trener, neće u svlačionici pričati na engleskom. To mi je smetalo. Stranci imaju tri mjeseca za naučiti jezik.

Nije normalno da Hrvat priča engleski u Hajdukovoj svlačionici. Nije ni meni nitko pomagao dok sam igrao vani, kazao je tada Kalinić, prenosi Index.hr.

Gattuso predstavljen na Poljudu: Hajduk je za mene izazov

(www.jabuka.tv | Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

5 komentara

  • Kalinić je 100% u pravu , ja neznam ali danas svako može biti novinar. Ima toliko nepismenih novinara dabi trebalo postaviti hrvatskom novinarskom društvu i onom kretenu zovki šta se dešava po tom pitanju

    • Kalinić je običan jazavac i glupan..samo upamti moje riječi ima do Velike Gospe se to dole sve raspadne i to na bilion dijelova, nestručan i on i presjednik, a Gatuso se očito feče i nije dobar u glavu kad je pristao doći u ST

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.