Kaley Cuoco s 19 godina napucala poznatog glumca jer je bio preškrt | Jabuka.tv

Kaley Cuoco s 19 godina napucala poznatog glumca jer je bio preškrt

Zvijezda Teorije velikog praska Kaley Cuoco za Vogue je otkrila kako je bivšeg dečka ostavila jer je bio previše škrt.

Glumica je opisala kako je, prije nego što je bila poznata, upoznala “zbilja zgodnog glumca” kad je imala 19 godina, no nije otkrila njegovo ime. Ispod snimke koju je prije nekoliko dana objavio Vogue piše kako se radi o zbilja poznatom, ali i zbilja škrtom muškarcu.

Kaley je glumca prvo opisala kao osobu koju svi vole, a i sama je pomislila da će se za njega udati.

No kad ju je jednom pozvao na romantičnu večeru, iako je bila uzbuđena, sve je krenulo nizbrdo kad je izvadio mobitel i počeo računati postotak napojnice.

Glumičin otac, kaže, bio je poznat po pozamašnim napojnicama pa je i ona htjela biti s nekim sličnim. No kako je veza odmicala, ponašanje njezinog slavnog dečka nije se popravilo. “Nisam mogla priznati tati da imam škrtog dečka. Ne bih mogla živjeti sa sobom”, rekla je.

Ispričala je i kako se jednom prilikom pred dečkom pravila da je zaboravila naočale pa se vratila u restoran da ostavi napojnicu, zbog čega joj je bilo toliko neugodno da se više nikad nije vratila tamo. Prekinula je vezu s ”Johnom”, kako ga je nazvala, tjedan dana kasnije.

Tabloidi već nagađaju o kome se radi, no jedno je sigurno – nije riječ o njezinom kolegi iz Teorije velikog praska Johnu Galeckom (s kojim je bila u vezi), jer za njega je potvrdila da “daje odlične napojnice”, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Pa što se nisi ti sjetila platit večeru nekada i odmah ostaviš i napojnicu po želji. Problem rješen! 😛 XD
    Tatino razmaženo derište…

Komentiraj: