Kakva romantika: Oduševilo ga Ramsko jezero pa je tu zaprosio svoju dugogodišnju djevojku

Život piše romane i priče kakve teško bilo koji pisac ovoga svijeta možete ispisati. Najljepše životne priče jesu one protkane ljubavlju, a početku jedne takve priče svjedočili smo ovoga vikenda na Ramskom jezeru.

Naime, Deniel Kovačić upravo je na Ramskom jezeru zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Tinu Mišić! Ne treba ni napominjati kako je ona rekla ”DA”, piše Rama-prozor-info.

Upravo to ”DA” na Ramskom jezeru prva je ispisana stranica njihovog života koje će se uvijek sjećati i na koju će se uvijek vraćati kada budu djeci i unucima pričali priču o početku svog zajedničkog životnog puta.

A neobična je i cijela priča oko prošnje.

Naime, niti Tina niti Daniel nemaju nikakve veze s Ramom – ona je rođena u Splitu, porijeklom je iz Livna i živi u Njemačkoj, dok je on porijeklom iz Siska, a živi Njemačkoj.

Odakle ih onda na Ramskom jezeru?

Pa za sve su krive Denielove radne kolege, odnosno njegovi radnici Franjo i Jure Franjušić i Dragan Ćališ, koji su Denielu pokazali svoj rodni kraj, a njemu su se Rama i Ramsko jezero toliko svidjeli da je došao na ideju da Tinu zaprosi upravo ovdje.

Oni su za sve “krivi”, jer su me doveli ovdje i pokazali mi ovo prelijepo mjesto. Ja sam odlučio da Tinu zaprosim tu, a oni su odradili veliki dio posla kada je u pitanju organizacija i na tome im od srca hvala, kaže za Rama-Prozor.info Deniel.

Dodaje kako mu je Rama sada u srcu.

Prelijepa priroda, prelijepo jezero, i prije svega predobri ljudi. Bez ovih mojih dečki ne bi ništa uspio, zaključuje Deniel.

Naravno, za komentar je dala i buduća mladenka.

Naravno da sam iznenađena i sretna mjestom koje je Deniel izabrao. Sve je bilo predivno, nemam komentara, istaknula je Tina.

Dodala je kako su zajedno tri godine te kako će svadba najvjerojatnije biti u Splitu.

I ona se zahvalila Denielovim prijateljima iz Rame koji su sve organizirali.

(www.jabuka.tv)17 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.