Kako privući kupce da kupe proizvod ili uslugu | Jabuka.tv

Kako privući kupce da kupe proizvod ili uslugu

Želite li privući kupce? Saznajte kako sve možete privući kupce da kupe vaš proizvod ili uslugu koju nudite.

Svako poduzeće bori se za pažnju i vjernost kupaca. Tržište je vrlo nemilosrdno i vrlo brzo će izbaciti svakoga tko se neće snaći.

Zbog velikog broja poduzeća na tržištu koja nude istu ili sličnu uslugu ili proizvod, trebate biti vrlo originalni i jedinstveni kako bi potencijalni kupac primjetio baš vaš proizvod ili uslugu.

Kako privući kupce i zainteresirati ih za proizvod

Ukoliko je riječ o proizvodu, prvo na što trebate gledati je dizajn proizvoda.

To je prvo što će privući kupca. Ako dizajn proizvoda nije uočljiv i privlačan, nitko ga neće ni primjetiti među ostalim proizvodima. Kada se radi o novom proizvodu ili uslugi, kupce možete privući posebnom ponudom i niskim cijenama.

Nakon što osmislite odličan dizajn educirajte se kako prodavati na internetu jer je to danas osnovni medij za oglašavanje proizvoda i sigurno vam je najpovoljnije da krenete s oglašavanjem na internetu.

Naravno, novi proizvod/usluga trebaju i dobru reklamu kako bi se znalo da postoje. U reklami navedite najbitnije prednosti proizvoda/usluge te naglasite popust ili akciju tipa “kupiš dva, dobiješ tri”. Dobra ideja je i ako uz proizvod/uslugu dajete neki poklon.

Na primjer, uz omekšivač za rublje dobije se i maleni ručnik ili svatko tko dođe na izradu noktiju dobiva besplatno lak za nokte u željenoj boji.

Uključite maštu i smislite akciju koja će privući kupce.

Više o prodavanju na internetu možete pročitati na YEP portalu, koji vam donosi zanimljive biznis ideje i razne druge poslovne savjete.

(www.jabuka.tv)