Kako preživjeti prvu svađu u vezi?

Nakon par mjeseci na sedmom nebu, došlo je i do toga – prva svađa u vezi.

Stanite na trenutak i pogledajte kako stvari stoje. Jeste li prekinuli? Niste. Samo je došlo do prve svađe, koju uz malo truda možete riješiti bez problema.

1. Ne produbljujte razlog svađe

Najgora stvar koju možete napraviti jest zbog jedne sitnice početi razmišljati o svemu što se ikada dogodilo. Na primjer, ako ste se posvađali oko toga gdje ćete ići jesti, nemojte se dovesti u situaciju gdje ga pitate voli li vas uopće i slične stvari. Nemojte jedno drugo dovoditi u poziciju da se zaista počne pitati voli li vas. Činjenica da ste se posvađali oko nečega ne mijenja trenutno stanje stvari – vi ste u vezi.

2. Promijenite temu

Ako malo razmislite, rijetko kada se problemi riješe u trenutku kada se dogode. Vjerojatno treba i vama malo dok ne shvatite sve što se trenutno dogodilo. To ne znači da ćete ignorirati problem i praviti se da je sve u redu i da je sve savršeno. Tako će i dečko/djevojka vidjeti da ste dovoljno zreli i sigurni u sebe da možete preživjeti bez da budete u pravu, piše Teen385.hr.

3. Pričekajte s raspravom dok se ne smirite

I sami znate kakvi ste kada se naljutite. Svašta kažete samo kako bi povrijedili drugu osobu, iako to ne mislite. Nažalost, kada nešto kažemo, teško je to povući. Radije pričekajte dok se ne smirite oboje i onda na miru porazgovarajte o problemu koji imate. Tako se nećete povrijediti, već ćete na odrasli način riješiti stvari.

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj: