Kako odabrati savršene statement naušnice? – Jabuka.tv

Kako odabrati savršene statement naušnice?

Nose se velike naušnice. Odaberite one koje će najbolje pristajati vašem licu.

Od marama, torbi koje se nose oko struka do sitnih naočala, ova sezona puna je noviteta kada se radi o modnim dodacima. Ipak, kao i sa svakim trendom, nijedan od njih ne odgovara baš svakome.

No čini se da smo pronašli jedan trend koji svaka od nas može nositi ako samo malo pažnje posveti izboru.

Radi se o statement naušnicama koje ove sezone dolaze u pregršt boja, uzoraka i materijala pa ćete zasigurno uspjeti pronaći nešto za sebe.

Donosimo vam par savjeta koji će vam pomoći da odaberete pravi komad za sebe.

1. Pripazite na boju

Neke žene ne vole jarke boje, dok ih neke vole i odlično nose. Brojne trgovine trenutno u svojoj ponudi imaju naušnice u raznim jarkim bojama, dok je one neutralnih tonova ponekad teže pronaći, piše Index.hr.

Ako odaberete neutralne naušnice prigušene boje, one se neće kositi s vašom bojom kose i kože, a dobro će se uklopiti u bilo koji outfit koji odaberete.

2. Pripazite na dužinu i širinu

Trenutna ponuda naušnica pokazuje da se nose one jako široke i krupne. Ipak, ovo nije jedini trend ovog ljeta, a svakako vam neće najbolje stajati ako imate, primjerice, uže i tanje lice, jer će takve naušnice izgledati preveliko.

Prevelike naušnice mogu prevladati nad crtama vašeg lica i stvoriti disbalans. Umjesto toga možda je bolje da odaberete statement naušnice koje su dugačke, a ne široke. Tako ćete nositi statement naušnice i biti u trendu, a one ipak neće prevladavati cijelim vašim outfitom.

3. Odaberite naušnice koje ćete moći duže nositi

Ako želite uložiti u komad statement nakita, napravite to tako da odaberete jedan komad koji će se dugo nositi. Može se raditi o naušnicama koje su klasične, metalne s komadom dragog kamena ili kristala.

Može se raditi i o alkama koje su često u modi, ali svakako pokušajte pronaći nešto što najbolje odgovara vašem stilu i što ćete moći nositi i u budućnosti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.