Kako je nestalo 8 milijuna eura iz kase Dinama?

Ognjen Naglić, član Dinamovog izvršnog odbora, iznio je optužbe o kriminalnim radnjama na račun transfera Nikole More i Ante Ćorića, javlja Index…

Član Dinamovog Izvršnog odbora Ognjen Naglić izjavio je za 24 sata puno tvrdnji i optužbi o kriminalu u Dinamu.

Miroslav Rožić je samozvani ekspert za tumačenje pravilnika i Statuta. Njegov pomagač Damir Zorić ponovo grubo obmanjuju javnost. Vidjeli smo to i danas. Tvrde da je Izvršni odbor Dinama postupio protiv Statuta kluba kada nije poslušao odluku Skupštine, koja je tražila da se smijeni član Uprave.

Prema njegovim riječima, radi se o tome da se želi spriječiti izvlačenje novca iz kluba.

Ne radi se o nikakvom sukobu Mamić-Antolić. Dio Izvršnog odbora i Skupštine ne žele da se grubo krše zakoni Republike Hrvatske. Žele da se prestane izvlačiti novac iz Dinama, to jest da se Zdravku Mamiću onemogući da iz zbjega u Bosni i Hercegovini upravlja sportskom politikom kluba, dakle dovođenjem i prodajom igrača.

Spomenuo je i konkretnije brojke.

Od 2016. do 2021. godine Dinamo je raznim menadžerima za posredničke usluge isplatio više od 250 milijuna kuna. UEFA preporučuje tri posto, a tolerantna marža je do deset posto. Dinamo je u spomenutom razdoblju isplaćivao u prosjeku 18.18 posto. Posao prelaska Nikole More u moskovski Dinamo vrijedio je devet milijuna eura, a u klub je ušlo četiri i pol milijuna. Za prelazak Ante Ćorića u Romu Talijani su isplatili osam milijuna eura, a u klub je stiglo četiri milijuna. I jedno i drugo “zahvaljujući” za klub vrlo štetnim odlukama iz 2014. i 2015. godine. To je na sjednici prvi upozorio baš Krešimir Antolić i rekao da tako ne može dalje.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

  • tko će komunistima objasniti da danas u svijetu nema posla bez plaćanja provizije , niti jedan ugovor prodaje igrača nije sklopljen u Hrvatskoj , tako da jedino države u kojima je ugovor potpisan imaju pravo govoriti o ugovoru a kod njih je to normalno a šta Hrvatska hoće kad nema nadležnost nikakvu

  • Sve se radi s provizijom, to je normalno. A ovaj šupak, ako je znao da se nešto nelegalno radi, treba je to reci tada a ne sad. On je vjerojatno uzima pinku cili vrime i šutio ko kurva a sad kao on pošten. Ovakvim govnarima i nije mjesto u Dinamu.

  • opet se pojavijo novi mamić
    akoga otkriju tkoje ukra osam milijuna eura doće u bih sa novcem napraviće otog nocca dvorac

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.