Kakav majstor motivacije! CR je jednim potezom digao Juve

Cristiano Ronaldo ima 34 godine, osvojio je gotovo sve što se osvojiti moglo, ali njega i dalje na terenu pokreće igračka glad, gotovo dječačka strast za igrom i za pobjedama…

Nosio je Cristiano Ronaldo Juventus do četvrtfinale Lige prvaka s tri gola Atletico Madridu. Gotovo nitko nije vjerovao u preokret. Atletico je nakon prve utakmice imao dva gola prednosti, a znamo svi da je glavna uzdanica Simeoneove igre neprobojna obrana. Ali, nitko nije u utorak mogao zaustaviti fantastičnog Ronalda.

On je silno želio pobjedu, želio prolaz da bi svi svojim kritičarima još jednom začepio usta. Želio je svima pokazati da nije pogriješio kada je došao u Juventus i da je on taj koji Talijanima može napokon donijeti trofej Lige prvaka.

Koliko Ronaldo znači momčadi najbolje se vidi u videu s poluvremena utakmice u Torinu. Juventus je tada vodio 1-0, a Ronaldo je znao što treba napraviti u nastavku igre. Znao je da mora zabiti barem još jedan gol da se utakmica vrati na početak.

Znao je i da on mora biti taj koji će nositi svoje suigrače, koji će još jednom potegnuti više od ostalih i nositi momčad do pobjede.

Ronaldo je na poluvremenu prišao svakom od suigrača, čvrsto mu stisnuo ruku, dao dodatnu dozu motivacije i ohrabrenja pred 45 minuta u kojima se promijenilo sve. Iako je u klub stigao ljetos,

Ronaldo je nesumnjivo najveći motivator u svlačionici, čovjek kojeg se sluša, pa čak i više nego kapetane momčadi i senatore Giorgija Chiellinija, Andree Barzaglija, Lea Bonuccija i našeg Mandžukića.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.