Kada se žene osjećaju najbolje?

Žene su rijetko zadovoljne svojim izgledom i uvijek imaju nešto što bi barem malo promijenile, no istraživanje britanskog proizvođača higijenskih proizvoda Lil-Lets pokazalo je da ipak postoje periodi u životu kad su u potpunosti zadovoljne sobom.

Prema istraživanju, pune su samopouzdanja s 32 godine, iako su se četiri godine ranije osjećale najviše seksi. U dobi od 32 godine tri četvrtine žena prihvatilo je svoj izgled i ne bi ga mijenjalo ni u kom slučaju, a preko polovice je ponosno na svoje tijelo.

Gotovo četvrtina žena te dobi vjeruje da su im najjače oružje oči, a jedna petina ističe svoje grudi kao glavni atribut, dok tek 13% njih smatra da im je mozak najjače oružje u životu.

Najveći postotak žena, čak 41% bi promijenilo izgled svojih nogu kad bi baš morale nešto mijenjati, jer smatraju da bi trebale biti dulje i mršavije.

Zašto su u tridesetima pune samopouzdanja saznaje se iz odgovora njih 60% koje vjeruju da su za to zaslužni jasni životni ciljevi, a preko polovice smatra da je jedan od glavnih razloga stabilan odnos s partnerom i dobar društveni život.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.