Kabiri: M.T. Abraham Group će nastaviti s ulaganjima

Amir Gross Kabirij
Gospodarstvenika godine proglasio je Miro Džakula, ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje BiH, a laureat je Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen na čelu M. T. Abraham Group, koji je podigao Aluminij iz pepela, utrostručio proizvodnju, a radnici su vraćeni na posao.

Bosna i Hercegovina ima ogroman potencijal biti vodeći gospodarski pokretač u balkanskoj regiji. S vizijom i proračunatim odvažnim odlukama, pod mojim vodstvom, M. T. Abraham Group nastavit će ulagati u ovu perspektivnu zemlju jer smatramo da ništa ne može spriječiti našu odlučnost i vjeru u stvaranje bolje budućnosti za njezine građane.

Budućnost pripada onima koji iniciraju, stvaraju i vode, stoga potičem bistru mladu generaciju da se ne boji preuzimanja inicijative jer, zahvaljujući vašoj kreativnosti i mudrosti, ova će zemlja razviti vlastitu ekonomsku silu. Hvala vam i Bog vas blagoslovio, poručio je Kabiri zahvalivši uredništvu Večernjega lista na velikoj časti koja mu je ukazana dodjelom nagrade za gospodarstvenika godine, prenosi Vecernji.ba.

M. T. Abraham Group od uništenog hercegovačkog giganta u Mostaru stvorio tvornicu Aluminij Industrija te zaposlio, investirao i proširio poslovanje. Najveći izvoznik i uvoznik. Otvara suvremenu galeriju u koju će donijeti djela najpoznatijih svjetskih umjetnika. Generalni su sponzor Zrinjskog, nogometnog prvaka BiH.

Večernjakov pečat: Kolektiv HŠK Zrinjski osobe godine

(www.jabuka.tv)

30 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.