Juventus: Snimljen dokumentarni serijal o talijanskom velikanu

Netflix je okončao snimanje dokumentarnoga serijala o Juventusu. Podijeljen na tri 40-minutne epizode, dokumentarac je započeo s emitiranjem na Netflixu.

Netflix je želio snimiti jedan serijal o nekom nogometnom klubom i upravo je našu priču označio kao najzanimljiviju. Zato smo osigurali pristup u sve klupske sfere. Snimljena je naša svakodnevica od sredine kolovoza do sredine prosinca. Netflixova ekipa bila je s nama na treninzima, gostovanjima, ali i pripremama utakmica na koje gotovo nitko nema pristup. U dokumentarcu su prikazani i razgovori s igračima. Vidimo ih kako odlaze kući, voze djecu u školu ili idu u kupovinu sa ženama ili djevojkama, otkrio je Juventusov financijski direktor Federico Palombo i zaključio kako je Netflixov dokumentarac odskočna daska u kontekstu dodatnoga klupskoga promoviranja na svjetskoj marketinškoj razini jer Netflix broji 110 milijuna pretplatnika u više od 190 zemalja svijeta.

Da, često plačem. I uvijek plačem sam. Ipak smo i mi ljudska bića. Plakanje mi mnogo pomaže jer me oslobađa. Međutim, nikada ne plačem zbog nogometa. Ponekad me nešto dirne, ali nikada nije riječ o samom porazu. Riječ je o nečemu puno kompleksnijem i romantičnijem, u jednoj od epizoda istaknuo je Juventusov vratar Gianluigi Buffon, očekivano jedna od glavnih zvijezda dokumentarnoga serijala, prenosi Index.hr.

Torinski klub prvi je nogometni klub koji je napravljen u produkciji Netflixa, trenutačno najsnažnije svjetske produkcijske kompanije prema pitanju prikazivanja serija. Izvođenjem niza nagrađivanih serijala poput Narcosa, Stranger Thingsa, The Crowna i Daredevila stekao je status istinskoga jamca kvalitete.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.