Justin Bieber 9. studenog 2016. godine dolazi u Arenu Zagreb

Svjetska superzvijezda, vlasnik albuma i hitova koji ne silaze s vrhova ljestvica u više od 100 zemalja svijeta, glazbenik koji je rasprodao turneju u 64 grada diljem SAD-a i Kanade, Justin Bieber 9. studenog 2016. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert dio je europskog dijela svjetske turneje PURPOSE koji počinje na Islandu 9. rujna sljedeće godine.

Obožavatelji će tako moći uživati u dinamičnom i jedinstvenom live showu Justina Biebera, koji im donosi tvrtka AEG Live, diljem Europe, na više od 30 euopskih lokacija, uključujući i one u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Skandinaviji, a hrvatski belieberi mogu krenuti s odobrojavanjem jer ludilo turneje PURPOSE očekuje i Zagreb!

Hrvatska se metropola upisala na najpoželjniju kartu glazbenih događanja zahvaljujući tvrtki MPG, koja je domaći partner koncerta.

„Koncert megazvijezde kakva je Justin Bieber nesumnjivo je jedno od najznačajnijih glazbenih događanja u cijeloj regiji i zato smo iznimno ponosni što smo organizator koncerta koji potvrđuje istaknutu poziciju Zagreba na koncertnoj karti Europe. Drago mi je što mogu naglasiti i važnost ovog koncerta za turističku promociju te nastavak izgradnje imidža Zagreba kao vrhunske destinacije za tzv. city break putovanja s brojnim zabavnim sadržajima”, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl prvi će moći kupiti korisnici aplikacije Fahlo, od danas 16. prosinca 2015. godine od 16 sati do sutra 17. prosinca 2015. do 22 sata po lokalnom vremenu, a svi ostali od petka 18. prosinca 2015. godine od 9 sati na pjevačevoj službenoj stranici www.justinbiebermusic.com te u sustavu Eventima na www.eventim.hr.

Svjetska histerija i popularnost Justina Biebera jednostavno ne jenjava, on je vlasnik albuma koji je na vrhu top ljestvica u više od 100 zemalja svijeta te obara rekorde s brojem pjesama na ljestvici Hot 100 (imao je čak 17 hitova na vrhu te ljestvice, više i od banda The Beatles i Drakea), a njegov je album nedavno oborio i rekord u broju preslušavanja na Spotifyu, s više od 200 milijuna preslušavanja u prvom tjednu. Obožavatelji ga prate u stopu pa je za očekivati kako će ulaznice za turneju planuti, a na njegovom je online shopu moguće ekskluzivno se predbilježiti i za kupovinu potpisanih CD-a, vinil ploča i ostale limited edition PURPOSE WORLD TOUR memorabilije.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.