Jur Prom Ljubuški daruje od srca: Donacija vrijedna 70.000 KM

S velikom željom da pomogne onima kojima je pomoć u ovom vremenu obilježenom epidemijom COVID-19 virusa najpotrebnija, tvrtka Jur Prom d.o.o. Ljubuški donirala je respirator Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Ovom donacijom koja je neophodna za njegu i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa, želimo se solidarizirati s našim sugrađanima te dati svoj doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo.

Također, želimo pružiti potporu zdravstvenim djelatnicima i svima onima koji trebaju zaštitnu opremu kako bi sačuvali svoje zdravlje skrbeći se za bolesne pa smo također naručili velike količine medicinske i zaštitne opreme koja je u prispijeću i koja će biti  donirana SKB-u Mostar i domovima zdravlja, priopćeno je.

Nabavku respiratora i medicinske opreme čija je ukupna vrijednost 70.000 KM, tvrtka JUR PROM je pokrenula još sredinom ožujka, ali zbog velikih poteškoća u organizaciji međunarodnog transporta, respirator je tek u ovu srijedu isporučen SKB-u Mostar.

Ako se upotrebom respiratora spasi bar jedan život ili korištenjem medicinske i zaštitne opreme bar djelomično spriječi širenje korona virusa, mi smo postigli svoj humani cilj.

Kao društveno odgovorna tvrtka, svjesni smo da i najmanja pomoć nekome može olakšati rad u brizi i liječenju zaraženih korona virusom, a mnogima i spasiti život.

Stoga, biti sudionik u borbi protiv ovog nevidljivog i opasnog neprijatelja, čini nas izuzetno ponosnima, poručuju iz Jur Prom-a.

(www.jabuka.tv)