Judaši Hercegovca najuspješnija ekipa na državnom prvenstvu BiH

Na državnom prvenstvu BiH u judou za kadete i kadetkinje do 18 godina i djevojčice do 13 godina, Judo klub Hercegovac okitio se sa 15 medalja.

Na turniru je sudjelovalo 46 bosanskohercegovačkih ekipa a Hercegovac se predstavio s 25 svojih judaša i samim time bio je i najbrojnija ekipa natjecanja.  Od 25 natjecatelja čak njih 15 se okitilo medaljama i to 4 zlatne , 4 srebrene i 7 brončanih medalja.

Ovim rezultatima Hercegovac je dao najviše finalista od svih ekipa, osvojio najviše medalja od svih ekipa, osvojio titulu državnih prvaka u uzrastu curica do 13 godina, osvojio titulu viceprvaka u uzrastu dječaka do 13 godina, osvojio titulu najboljeg kluba u uzrastu do 13 godina te po broju bodova bio i najbolja ekipa cijelog državnog prvenstva.

Prvaci države: Nika Zovko,Nina Grubišić Čabo, Lana Čović Stanić i Ivan Miličević

Viceprvaci: Mario Novak, Ivana Buntić, Gabriela Raič i Ljiljana Džeba

Bronce: Marko Čerkuč, Ivan Letica, Ivano Đinkić, Luka Bubalo, Bruno Tomić, Rafael Šunjić i Domagoj Pušić.

Osam finalista s državnog prvenstva u uzrastu do 13 godina znači i da će Hercegovac biti i najbrojniji od svih ekipa na prvenstvu Balkana u ovom uzrastu.

Zaista smo napravili dobar posao na ovom prvenstvu države. 8 finalista, 4 prvaka i 7 bronci te titula najbolje ekipe turnira. Nadamo se kako ćemo ovim putem nastaviti i u budućnosti te da ćemo iz godine u godinu rasti rezultatski, brojčano i organizacijski kao što je to slučaj i do sada. Ostaje žal za nekoliko izgubljenih borbi, posebno onih finalnih no ovaj put je nedostajalo i malo sportske sreće za još više najsjajnijih odličja. Svaki predan rad kad-tad dođe na naplatu, a naporno i predano su radili te i dalje rade naši članovi, zbilja smo sretni i ponosni zbog njih. Ono što smo zacrtali to smo i ostvarili u uzrastu do 13 godina te se sada pripremamo za nastavak sezone i ostala prvenstva, rekli su iz Judo kluba “Hercegovac”.

Tehničku organizaciju preuzeo je judo klub “Una” a natjecanje je održano u Bihaću.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.