Judaši Hercegovca iz Sarajeva se vratili s 9 medalja | Jabuka.tv

Judaši Hercegovca iz Sarajeva se vratili s 9 medalja

Protekloga vikenda, točnije u subotu 21. travnja, Judo klub Hercegovac u Sarajevu je na međunarodnom memorijalu Vinko Šamarlić tražio put do novih medalja.

Na ovom turniru sudjelovalo je preko 500 judaša iz Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore.

Judaši Hercegovca ukupno su osvojili 9 medalja, od čega 2 zlata, 5 srebrnih i 2 brončane medalje.

Na najviše postolje ovoga puta stali su Gabrijela Raič i Ivan Letica. Srebrne medalje osvojili su Marko Čerkuč, Ljiljana Džeba, Bojan Gačić, Stefan Juka i Bruno Tomić, dok su bronce pokupili Luka Ćorluka i Ena Vidović.

Hercegovac su još predstavljali i Bruno Marić i Ivan Raguž. Prvi je upisao tri pobjede i dva poraza, a drugi po dvije pobjede i dva poraza te su izgubili u borbi za medalju. Osim medalja, priznanje za najuspješniju djevojčicu turnira dobila je Gabrijela Raič.

Turnir je bio ugodno iznenađenje za nas, budući da je konkurencija bila teža nego što smo očekivali. No, i u teškoj konkurenciji dospjeli smo do nekih značajnih priznanja i medalja, posebno u najbrojnijim kategorijama turnira, što nas jako veseli, izjavio je za portal Jabuka.tv jedan od trenera Hercegovca Marko Zrimšek.

U najbrojnijoj ženskoj kategoriji turnira naša Gabrijela Raič uvjerljivo je došla do zlata i zasluženo osvojila priznanje najuspješnije djevojčice turnira. Sada nam predstoji dio sezone koji je “nakrcan” turnirima te se nadamo kako ćemo uspješan niz nastaviti i dalje, dodao je Zrimšek.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: