Joža Manolić (104) udaje svoju kćer (70)

Zrnka Manolić, kći hrvatskog obavještajca Jože Manolića, sprema se u petak izreći sudbonosno da: Ne bih ulazila u sve detalje.

Istina je, udajem se. Ne znam kako je ta informacija došla do vas jer smo to držali u strogoj tajnosti. Ne želim previše govoriti o tome. Bit će skromna ceremonija na kojoj će biti jako mali krug prijatelja i članova obitelji, govori za 24sata Zrnka (70), kći prvog špijuna Hrvatske Jože Manolića, koja se sprema za svadbu u petak.

Njezin odabranik je, kako doznaje 24sata, misteriozni poduzetnik iz Orašja, koji je godinama živio i radio u španjolskome Madridu. Tamo je radio za veliku multinacionalnu kompaniju, a sad je u mirovini te, kako saznajemo, ima kuću u Zagrebu, u kojoj provodi umirovljeničke dane.

Poznajemo se već dulje, ali ne bih ulazila u detalje, kratko je poručila Zrnka, koja se godinama brine o ocu Josipu Manoliću.

(www.jabuka.tv)

25 komentara

  • Tješi se ti moj pajdo. Nema onog koji mirnije spava od Manolica. Taj ti ni jedan posto nije posumnjao u sebe i svoje postupke

 • Joža stara kenjčino želim ti unuka,jesi kenjac,ali si ipak Francekova desna ruka bio,zato Joža napij se ko gudin,ne udaje se kćerka svaki dan!

  • (za22:27)

   Tito,Miliŝević ,Komŝić,Mesić su tvoji miljenici…..nemožeŝ Tuđmana smisliti jer ti je uniŝtio snove.

   • za 22:42

    To su miljenici tvoje mame.Bila je njihova mezimica,nosila štafetu,prava proleterka bila, vjerojatno je i Jožu ljubila.

  • Franjo je bio lukav , bolje ih je bilo držat uz sebe nego protiv sebe , zamjeram mu što ih se nije rješio kad je prošlo sve

 • Da nije bilo Joze,Stepinac nikada ne bi bio pusten na kucno ljecenje,i sada vam udba i komunjare vladaju iz sjene,jaci su sad nego za vrijeme komunizma.

 • Devedeset. Posto lištičana radilo za partiju i sdb a posebno vam je bija šušak stotinu puta sam ga vidijo sa manolićom na večeri malo. Razmislite vi široki. I posušje pa kako sidit jedan katolik i piti kavu svako jutro sa krvnik om. Jednog naroda dali vam mozak zamro.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.