Jović je Ljajiću oteo djevojku, a sad je njihova fotografija postala viralna u regiji – Jabuka.tv

Jović je Ljajiću oteo djevojku, a sad je njihova fotografija postala viralna u regiji

Srbija je u posljednjem kolu Lige nacija izgubila 0:1 od Mađarske na Marakani te tako ostala na zadnjem mjestu u skupini iza Turske, Mađarske i Rusije.

O porazu se više ne priča, ali jedna od glavnih tema u srpskim medijima je odnos Adema Ljajića i Luke Jovića, jedna njihova slika s utakmice obišla je regiju.

Ljajić i Jović su zagrljeni morali stajati jedan uz drugoga za vrijeme intoniranja himne Srbije, a to naravno ne bi bilo sporno da se njih dvojica ranije nisu našli u skandalu o kojem je pisala cijela regija.

 

Naime, Adem Ljajić je tri godine bio u ljubavnoj vezi sa Sofijom Milošević, srpskom manekenkom koju mu je onda preoteo upravo Luka Jović, koji je i danas s njom u vezi, zajedno žive u Madridu.

Ljajić je Sofiji za vrijeme veze kupio stan i on je ostao u njezinu vlasništvu, a Jović navodno često boravi u tom stanu koji je platio njegov suigrač iz reprezentacije, pišu srpski mediji.

View this post on Instagram

🔝🔝👑🔥🔥@sofijamilo

A post shared by Sofija Miloševic💜 (@sofija_milosevicfp) on

Također navode kako je Sofija navodno rastavila vezu Ljajića i njegove bivše djevojke s kojom ima dijete, ali je na kraju završila s Jovićem s kojim sada ima i dijete.

View this post on Instagram

Instagram vs reality in one video 🤣💙 @lukajovic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.