Josipović i Picula spremni podržati Milanovića za predsjednika Hrvatske | Jabuka.tv

Josipović i Picula spremni podržati Milanovića za predsjednika Hrvatske

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić obavio je razgovore sa svim SDP-ovim potencijalnim kandidatima za predsjednika RH Zoranom Milanovićem, Ivom Josipovićem i Toninom Piculom.

Za sada se nijedan nije decidirano izjasnio da želi biti SDP-ov kandidat za šefa države, niti je to do kraja otklonio.

Izvori iz SDP-a upućeni u zbivanja u stranci tvrde, međutim, kako sve ide prema tome da stranka ima jednog kandidata Milanovića.

Ako se Milanović otvoreno izjasni da želi biti kandidat, gotovo je sigurno da će se Josipović i Picula povući kaže za Jutarnji list osoba iz vrha stranke.

Bernardić i Milanović stalno su u kontaktu, na temu hrvatskih predsjedničkih izbora obavili su više razgovora, a sada su u fazi kada se ti razgovori vode u širem krugu SDP-ovaca.

Sugovornik Jutarnjeg lista kaže da ipak ne može do kraja isključiti mogućnost predizbora ako se javi više kandidata, ali definitivno ti predizbori neće biti onakvi kako bi ih proveo politički tajnik SDP-a Davorko Vidović.

Ni jedan od potencijalnih kandidata ne želi davati izjave za medije, no iz kruga bliskog Josipoviću čuli smo procjenu po kojoj je realno da sve završi tako da Milanović bude jedini kandidat.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

  • Naprijed Ivo, Tonino i Zorane dogovorite se i pobjedite glumicu Kokolinu koja ništa ne radi. Ali i od vas tko pobjedi želimo odmah zatvaranje u zatvor i vrati državi pokradeno. Oko toga nema nikakva kompromisa. Amen .

    • Mrš u zvizdu materinu orjunašku ti i Ivo i Zoran. I svi tvoji splitski orjunaši i ostala banda četnička. E da mi te srest,ne pi ti više piso piz darije.

  • Ova lognja Josipovic ce podrzaci crnog davla samo da je funkcije i drzavnog proracuna. Lik je toliko bez veze da mi se gadi na njega…

  • Crveni st,nsaj prija ćeš poplavit pa pocrnit i trulež ,a tvom ivi i milanoviću isto želi većina west herzegovina

  • Ako bude birati izmedu Lovre Kuscevica, Jandrokovica i Milanovica. Vazda je Milanovic ispred ovih ljigavaca… HDZ- ca ce sa ovim i ovakvim odobama unistiti stranku. To znaci i gubitak izbora za Kolindu ako se kandidira. Nebi me cudilo da to Pleki, Lovro i Jandrokovic namjerno ne urade. HDZ- ca tone, osipa se u momentu kad je SDP vec bio na koljenima kao nikada.. To samo moze Plenkovic, Jandrokovic i njima slicni..

  • ODKAD ONI TO KUJU!! DRAGI MOJI, NEZNATE VI KOJE SU TO VRAZIJE VRIZBE I KANDZE!! DJAVA NE SPAVA! NEMOGU ONI TO SVARIT, DA SE NE PITAJU, NI ZA PESTO GODINA NAM NE MOGU OPROSTIT! SAMO TRIBA UKUNIT ONE NASLJEDNE PENZIJE, PA DA VIDIM ZA KOGA CE GLASAT! ZA BULJA, PERVANA ILI DRUGE!!

  • He he ali pojedini licemjerni samozvani veliki vjernici katolici siju mržnju. Kada već toliko volite crnu demonsku boju, pitam vas kako vas nije stid ući u crkvu ? Čemu sami sebe lažete varate ?? Ah da katolici i pravoslavci tipični licemjeri. U svim državama gdje prdoklaču i pitaju se duhovne vođe vlada kriminal korupcija. Glavno pravilo katolika i pravoslavaca je ukradi, prevari, laži, zajebi svuda gdje možeš.

    • Haha smiješan si..zašto ti pričaš sad o vjeri nečijoj..Ti gledaj sebe i pred sebe.i glasuj za koga hoćeš.nitko ti nista ne smeta.A svi ostali će za Kolindu.

Komentiraj: