Josipa Lisac će održati koncert u Sarajevu, ulaznice u prodaji

Diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac nastupit će u petak, 29. travnja 2022. s početkom u 21 sat u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu.

Uzimajući u obzir činjenicu da su njezini koncerti posljednjih godina prava rijetkost (godišnje ih izvede tek nekoliko), imponira činjenica da će jedan u njezinom ovogodišnjem kalendaru biti održan upravo u Sarajevu.

Ovo će biti njezin povratak u BKC, nakon nekoliko godina, kada je rasprodala koncert u rekordnom roku, što su očekivanja i ovaj put.

Josipa Lisac je umjetnica, koja je svojim trudom, radom i uspjehom znatno doprinijela muzičkoj kulturi cijele regije, za što joj je Upravni odbor najprestižnije glazbeni nagrade u Hrvatskoj- Porin, dodijelio nagradu za životno djelo.

U svojoj karijeri, dugoj preko pet decenija, postala je prepoznatljiva po mnogim hitovima, poput “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda” i brojnim drugim.

Fascinira da je i dalje koncertno i diskografski aktivna, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom na kojemu upravo radi.

Ulaznice za koncert u Sarajevu u prodaji su od ponedjeljka, 28. ožujka. od 9 sati online preko KupiKartu.ba, kao i na svim prodajnim mjestima KupiKartu.ba.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.