Josip Naletilić pronašao novi angažman

Razigravač Josip Naletilić je nakon još jedne sezone u Širokom, preselio u redove još jednog hercegovačkog prvoligaša.

Riječ je o HKK Čapljina, klubu koji je prošlu sezonu završio na vrlo dobrom sedmom mjestu dijeleći broj bodova s HKK Zrinjski.

Iskusni Naletilić će prvi trening s novim suigračima odraditi 3. kolovoza kad počinju pripreme HKK Čapljina koji će sudjelovati na turnirima u Mostaru i u Širokom Brijegu prije početka sezone.

Josip je rekao i koji su mu bili motivi za prelazak u HKK Čapljina.

Još prošle sezone sam imao kontakte s trenerom Čapljine, Borisom Džidićem. Moj prvi motiv za dolaskom u Čapljinu je sportski, odnosno veća minutaža nego sam je imao u Širokom. Drugi motiv je taj da mi je Čapljina relativno blizu i nisam htio čekati neku drugu ponudu, pogotovo radi situacije s koronavirusom. Zadovoljan sam sa svime, rekao je Josip Naletilić koji je dogovorio suradnju na jednu sezonu.

Čapljina je kao povratnik u elitni razred bh. košarke prošle sezone ciljala na ostanak u društvu najboljih, a ove žele iskorak.

Ekipa se pojačala, a ambicije automatski porasle. Ipak moramo vidjeti kakav će to biti sastav, tko je u kakvoj formi, koliko je utjecala stanka, kakva će biti liga jer je trenutno sve neizvjesno. Ipak nadamo se da ćemo imati priliku boriti se za Ligu 6, govori Naletilić, za dnevni.ba.

On je trenirao individualno u Širokom Brijegu i s kolegama košarkašima koji također čekaju angažman. Košarka kao dvoranski sport nosi puno više upitnika sa sobom s obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa, ali i zbog sustava natjecanja u BiH koji je još uvijek nepoznat.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.