Još pola milijuna KM za liječenje branitelja

Federalna vlada izmijenila je Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava “Tekući transfer pojedincima – za pomoć u liječenju branitelja”, utvrđenu proračunom Federacije BiH za 2018. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

Odlukom je iznos za liječenje pripadnika branitelja sa 1.500.000 KM, povećan na 2.000.000 KM.

Izmijenjena je i Odluka o usvajanju programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava “Tekući transferi neprofitnim organizacijama – Transfer za sufinanciranje troškova pokopa i sahrana pripadnika braniteljskih populacija” i iznos za ove namjene s 400.000 KM povećan na 650.000 KM.

Iz tekuće rezerve Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata izdvojeno je 450.000, za financiranje troškova provođenja druge faze revizije iz oblasti braniteljsko invalidske zaštite, za troškove Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenoga stanja.

(Fena)


1 komentar

  • Bože sačuvaj na jednoj strani za sahranu branitelja a na drugoj za reviziju da ih skinete da nemaju ni sahranu,a život prošao.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.