Još jedan Thompsonov koncert otkazan zbog politike

Thompsonov koncert u Kostreni za 28. travnja već je bio i službeno najavljen brojnim jumbo plakatima koji su se mogli vidjeti po gradu Rijeci, kao i na Jadranskoj magistrali, no prema dopisu menadžmenta glazbenika, od spomenutoga nastupa ipak neće ništa biti, piše Novi list.

“Na prijedlog predstavnika branitelja Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata održani su sastanci s predstavnicima korisnika na kojima je izražena želja za dolazak M. P. Thompsona u sklopu odigravanja memorijalnoga malonogometnoga turnira za Ivicu Opačka Paju. Navedeni datum nije odgovarao predstavnicima korisnika te im je kao potencijalnim korisnicima SD-a Kostrena poslan prijedlog ugovora s raspoloživim terminima.

Nakon konzultacija predstavnika davatelja, kao i predstavnika branitelja s načelnikom Općine Kostrena, donesen je zaključak da u ovom trenutku zbog političke situacije na lokalnoj razini nije prikladno gostovanje predloženoga izvođača jer bi se isto moglo protumačiti kao angažman u povodu obilježavanja 25. obljetnice osnutka Općine Kostrena u aranžmanu Općine Kostrena ili KD-a Kostrena. Od strane načelnika Općine Kostrena Dražena Vranića usmeno je predloženo da se koncert M. P. Thompsona odgodi do daljnjega, a pošto se radi o najvišem predstavniku izvršne vlasti našega jedinoga vlasnika, donesena je odluka iz naslova, stoji u obrazloženju.

Dražen Vranić, načelnik Općine Kostrena, kaže da nije bio upoznat s namjerom održavanja Thompsonova koncerta, kao ni da za organizaciju takvoga nastupa prije započinjanja bilo kakvih razgovora s izvođačem nije dao svoju suglasnost bilo kome za održavanja toga koncerta.

(www.jabuka.tv)3 komentara

  • Pa zbog politike je se i obogatio. Covjek kupio sebi cijelu zgradu u Splitu!!! A sve to populistickom ideologijom na racun jadnog naroda koji i sad ‘skace’ kad se spomene- jadni ti smo, svi nas napadaju, sude nam, i slicne floskule. Kad gospodin toliko voli pravdu i svoju drzavu nek to lijepo demonstrira placanjem poreza. Ali, nesto mu se to ne da.

  • Ma MARS! Kako more ona cetnikuss neda pivat po lisinskom i lipom nasom, koja je cetnicku kapu nosala i kitila se njome, to im ne smeta, a Thompson smeta! Tribalo je na ove sto brane krscene vode i soli!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.