Jordan je svašta dopustio u dokumentarcu, ali jednu stvar je strogo zabranio

Dokumentarac Posljednji ples o Michaelu Jordanu i njegovoj posljednjoj šampionskoj sezoni u Chicago Bullsima nije savršen. Jordan je osobno morao odobriti svaku epizodu, što znači da u seriji sigurno nema nekih detalja koje bismo vidjeli da je rađena u neovisnoj produkciji.

Ipak, Gospodin Zrak odobrio je brojne detalje koji mu ne služe na čast, a dobar dio njih trebali bismo vidjeti u sedmoj i osmoj epizodi, koje će se emitirati ovog vikenda.

No na jednoj stvari je inzistirao. Nipošto nije želio da ga se snima u njegovoj vlastitoj kući.

Pažljiviji gledatelji mogli su primijetiti da su Jordanove svježe izjave i komentari snimljeni u različitim okruženjima u zatvorenom prostoru. Budući da su ga snimali u tri termina, korištene su tri lokacije, ali ni jedna od njih nije bio Jordanov dom u Jupiteru u Floridi.

Da, Jordan živi u gradiću zvanom Jupiter, što je vrlo prikladno s obzirom na općepoznate šale da nije s ovog planeta. Njegovo golemo, luksuzno imanje na više od 8500 kvadrata smješteno je u resortu golferskog The Bear’s Cluba. Između ostalog, uključuje 11 spavaćih soba i cijelo krilo pretvoreno u košarkaški centar s terenom i teretanom.

Postoje neke stvari za koje je Jordan želio da ostanu privatne, objasnio je redatelj Posljednjeg plesa Jason Hehir.

Jednostavno nije želio da ljudi sve to vide. To sam poštovao i nisam inzistirao.

Jedna od tri kuće u kojima su snimali Jordana iznajmljena je o trošku produkcije, a preostale dvije su u vlasništvu “prijatelja produkcije”, prenosi Index.

Tražio sam mjesta koja izgledaju kao da bi Jordan moga živjeti u njima. Znao sam kako mu kuća izgleda i kakav ukus tako bogat čovjek ima, pa sam tražio nešto slično, objasnio je Hehir, koji je želio Jordana snimiti i u njegovu privatnom avionu, ali košarkaški superstar ni to nije dopustio.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.