Jole otkrio kako su Huljići proslavili rođenje male Albe

Glazbenik Joško Čagalj Jole otkrio je kako je obitelj Huljić poslavila dolazak malene Albe.

Rekao je kako je slike bebe vidio među prvima, te da ga je na slavlje pozvao njen djed, Tonči.

Tu večer sam bio pozvan odmah kod njih doma, bili su doslovno najuži članovi obitelji, i onda me nazvao Tonči i rekao – ajde dođi, ti si član obitelji. Dođi da se izgrlimo, izljubimo, i onda sam išao čestitati i eto popili bocu vina. Ja sam zadnjih par dana bio na putu, ali evo kad mama malo dođe k sebi pa ćemo na babine. Najbitnije je da je dijete živo i zdravo, svi su zadovoljni, sretni, presretni, kazao je Jole za InMagazin Nove TV.

Inače, Hana je rodila carskim rezom u kasnim poslijepodnevnim satima i malena je bila teška 3.100 grama i dugačka 50 centimetara i unijela je veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić.

Rađa objavio prvu fotografiju Hanine i Grašine kćeri

Prvu Albinu fotografiju na Instagramu objavio je Grašin kum Dino Rađa. Fešta u povodu dolaska prinove bila je u krugu obitelji i prijatelja, a ponosni djed Tonči Huljić javio se InMagazinu nakon proslave i otkrio kako je prošao porod te zašto su roditelji odabrali ime Alba za svoju djevojčicu.

Malena Alba iznenadila je dolaskom nekoliko dana ranije. Ali sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni.

Petar i Hana unaprijed su se dogovorili da će, ako bude djevojčica, zvati se Alba (ime je latinskog podrijetla i dolazi od riječi albus (bijelo, svijetlo). Posebno lijepo značenje ovo ime nosi u talijanskom i španjolskom jeziku – zora i izlazak sunca op. a.) jer je njegov tata Zoran, a da je bio dječak zvao bi se Tonči, po njegovu djedu i meni, otkrio je Huljić.

Grašin kum potvrdio koje su ime Petar i Hana dali kćeri

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.