Joksimović: Jedva čekam da počne koncert u Širokom Brijegu, obećavam spektakl

U hotelu Mepas u Mostaru održana je press konferencija povodom večerašnjeg spektakularnog koncerta Željka Joksimovića u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Osim glavne zvijezde, novinarima su se obratile organizatorice ispred agencije PRimera, Mirela Bunoza Šarac i Snježana Delić te ispred HT Eroneta, glavnog pokrovitelja koncerta, Lavinija Tadić.

Koncert počinje u 20:00 sati, a ulazi u dvoranu Pecara bit će otvoreni od 18:30 sati kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. Iz agencije PRimera pozvali su sve posjetitelje koncerta da naprave originalnu fotografiju s koncerta, a najbolje će biti bogato nagrađene, glavna nagrada je besplatan ulaz na sve koncerte koje organizira agencija PRimera u 2015. godini. Fotografije šaljite u inbox facebook stranice PRimera.

Još jedna važna informacija za sve koji su planirali doći večeras na koncert, a nisu još nabavili ulaznicu, njih još ima na prodajnom mjestu u Širokom Brijegu (kavana Kod Duje) te na ulazima u dvoranu po cijenama: Parter 20 KM, Tribine 25 KM.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj koncerta te vas večeras očekuje galerija fotografija nakon završetka koncerta.

press_joksimovic_1 press_joksimovic_2 press_joksimovic_3 press_joksimovic_4 press_joksimovic_5press_joksimovic_6

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)