Johnson: Da je Putin žena ne bi napao Ukrajinu

Da je ruski predsjednik Vladimir Putin žena, ne bi napao Ukrajinu, ustvrdio je britanski premijer Boris Johnson.

Britanski premijer kazao je, kako prenosi BBC, da je “luda, mačo“ invazija “savršen primjer toksične muškosti“ te je pozvao na “više žena na pozicijama moći“.

Johnsonovi komentari dolaze uoči sastanka NATO-a na kojem će saveznici razgovarati o tome kako odgovoriti na buduće prijetnje.

Govoreći o ravnopravnosti spolova i važnosti obrazovanja, ponovio je kako je “potrebno više žena na pozicijama moći“.

Da je Putin žena, što očito nije – ali da jest, stvarno mislim da se ne bi upustio u ludi, mačo rat, u invaziju i nasilje na način na koji je to učinio, izjavio je Johnson.

Ako želite savršeni primjer toksične muškosti, to je ono što on radi u Ukrajini, dodao je.

Johnson je kazao da zapad mora podržati ukrajinsku vojnu strategiju kako bi predsjednika Volodimira Zelenskija doveo u “najbolju moguću poziciju“ u pregovorima s Rusijom “kada do pregovora konačno dođe“.

(www.jabuka.tv | Foto: Boris Johnson Twitter)

7 komentara

  • Kakav idiot i kakva izjava.A sto ocekivati od osobe koja se 5 puta ženila.Ili od onoga drugog sto mu babuskara stavljala pelene kad je tuc..
    Jaka Europa i jak moral.Dace vam svima Putko po nastranim labrnjama ako nastavite.Bilo bi vam pametno te jezičine uvuc u rupu.

  • Vi,ste postigli svoj cilj kojem stremite zadnjih 25 godina ,uvuči Ukrajinu u Rat s Rusijom.Sad, možete zadovoljno trljat ruke jer cjenu rata u krvi plaćaju prvo Ukrajinci i puno manje Rusi-ali i njihovi gubitci su golemi.E,sad, UKRAJINI ŠALJITE I DALJE ORUŽJE IZ OSAMDESETIH GODINA PROŠLOG STOLJEČA DA SE NE mogu obraniti od ruske agresije i najnovijeg ruskog oružja ali vama je svejedno, ionako ukrajinci ginu,sad-zasad..
    Predsjedniku Zelenskom ne predviđam dugu političku karijeru, jer če ga vrlo vjerojatno maknuti njegovi, to jest Ukrajinci.Uvukao je Ukrajinu u rat s desetostruko jačim protivnikom i vrlo vjerojatno je zato i doveden za predsjednika Ukrajine.
    Nato je višestruko jači od Rusije i njima odgovara višegodišnje iscrpljivanje Rusije dugotrajnim ratom u Ukrajini ali Rusi kad počnu, gubiti, uzvratit će po Europi uzduž i poprjeko i opet se povjest ponavlja kao i u dva rata u prošlom stolječu, stradat će Europa a Amerika i V.Britanija će opet zadovoljno trljat ruke..

  • A da si ti muško lijepo bi se poklonio, al posto si pizdurina jedino možeš tracat, seruckat a i tad ce te stići Megacar Putin

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.