Jeste li nešto od ovog primijetili ranije? Ovo je 13 pogrešaka u poznatim filmovima

Čak i najveći redatelji ponekad pogriješe u svojim filmovima.

Te pogreške možda nisu vrlo važne za samu priču, ali mogu uprskati cjelokupni dojam. Na primjer, ženski lik iz jednog od filmova nije ni primijetio kada je njenog sina zamijenila djevojčica, a neki holivudski redatelji čak iz nepažnje putuju kroz vrijeme.

BrightSide je izdvojio, a Index.hr prenosi nekoliko grešaka iz poznatih filmova koje ranije vjerojatno niste uočili.

Citizen sat koji lik Brada Pitta nosi u novom filmu Quentina Tarantina “Bilo jednom… u Hollywoodu” je zapravo prvi put prodan 1972. godine, ali film je smješten u 1969. Taj model doslovno nije postojao.

Vjerni gledatelji našli su sličnu grešku u filmu “It“. Radnja je smještena u 1989. godinu, ali na policama trgovina nalaze se kozmetički proizvodi od danas, primjerice, Nivea kreme i Olay ulja.

U filmu “Deadpool 2“, u sceni gdje glavni lik u taksiju razgovara s vozačem, u desnom uglu pojavljuje se i nestaje mali buket cvijeća.

Dan iz “Venoma” drži tablet u desnoj ruci, a telefon u lijevoj, ali već u sljedećem kadru uređaji magično zamijene mjesta.

Na početku filma “Fantastične zvijeri i gdje ih naći” britanski čarobnjak Newt Scamander brodom stiže u New York, a radnja je smještena u 1926 godinu. 1920-ih stranice svih britanskih putovnica bile su vertikalne, no carinik je njegovu osobnu iskaznicu okrenuo na stranu.

U “Majstorima iluzije” likovi Danny i Henley ulaze u trezor skrivajući se u metalnoj paleti. Logično je da oni u nju ne bi mogli stati, a i zapravo se u jednoj sceni vidi da unutra nema nikoga.

Potpis Marka Watneyja u filmu “Marsovac” izgleda potpuno drugačije u različitim kadrovima.

Kad lik iz “Milijunaša s ulice” nađe Latiku u studiju, naušnica na njenom nosu se pojavljuje i nestaje.

U uredu glavnog lika “Dobrih dilera iz Dallasa” na zidu je poster Lamborghini Aventadora. Radnja se odvija 1985. godine, a ovaj automobil nije postojao do 2011.

U filmu “Ace Ventura: Kad priroda zove“, kada privatni istražitelj dođe u kuću Vincenta Cadbyja, zatekne ga kako igra šah. Tijekom razgovora među likovima, šahovske figure nestaju sa stola.

Tvorci filma “Mile 22” bili su prelijeni napisati smislene riječi na ruskom pa se tekst sastoji od slučajnih slova i ne znači ništa.

Crveni šal na muškarcu u “Jumanji: Dobrodošli u džunglu” pojavljuje se i nestaje u istoj sceni.

U jednoj od scena u “Aquamanu“, mali Arthur bio je zamijenjen djevojčicom s dužom i manje kovrčavom kosom.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.